Berlinerpoplene og Eremittkrepsene

mg4498

For en god stund siden var jeg på besøk hos min veldig kule tante Hege og hun lånte bort bøkene Berlinerpoplene og Eremittkrepsene til meg. Jeg har sett på de en god stund (coverne altså) og aldri liksom kommet igang med å lese de. Men så i jula fikk jeg endelig roen over meg og ble i grunnen veldig hekta på bøkene. Og i går ble jeg ferdig med Eremittkrepsene. Nå føler jeg meg litt naken og forlatt for jeg vil lese mer om Torunn, Erlend, Krumme og Margido. Anne B. Ragde kom hjem til meg og fortell hva som skjer videre! Arghhhh..

Har forstått at jeg henger veldig etter resten av Norges befolkning som har lovpriset Anne B. Ragde en god stund for disse bøkene. Og det er jo til og med laget en tv-serie av sulamitten. Det får vel bli neste prosjekt det da. Nå har jeg en god unnskyldning til å ta turen til TanteHege i Askim for å omsider levere bøkene. Og siden hun er en drivende dyktig frisør også så kan hun kanskje fikse på tjafsene på hodet mitt i samme slengen.. He he.. 

Skulle gjerne hatt noen nye bøker å lese. Noen forslag? 

Vel vel.. Om jeg ikke kommer over noen gode bøker med det første kan jeg alltids perfeksjonere de sensasjonelle tromme-skillsa mine på guitarhero. Heldig for meg at Lasse har så kule foreldre som skaffer han den beste gaven til jul.. 

guitarhero

 

5 kommentarer

Vegard

06.jan.2009 kl.13:59

bokforslag: "annie leibovitz at work", good one!

ser forresten ut som om du har vanvittig med trommeskills! Lurer også på om det er noen som gjemmer seg under det hvite lakenet som er bak deg på det bildet.

Hanne

06.jan.2009 kl.14:12

Beatles av Lars Saabye Christensen. Driver å leser den nå, han skriver veldig bra!

Ah, trommer på guitarhero er GØY=D prøvde det hos onkel før jul.
Jeg var blandt annet Dave Grohl. Hurra! hehe

Christine Wendelblogg

06.jan.2009 kl.15:00

ha ha.. Håper ikke det er noen under det lakenet!! Oh my.. Det hadde vært ekkelt! Takk for tips Vegardo og Hanniosa, skal sjekke ut begge. Annie Leibovitz er jo en heftig flink fotograf så.. :)

Lena

06.jan.2009 kl.18:39

Anne B. Ragde - lidenskap :)

Lina

06.jan.2009 kl.19:02

så brae bilder du tar :)

Skriv en ny kommentar

hits