Home sweet home..

mg3980  mg3974

Takk til deg Norge for at du tok imot meg med åpne kalde, minusgrader-armer. Jeg setter virkelig pris på å puste ut frostrøyk og fryse av meg ørene bare jeg setter foten utenfor døra. Fikk litt sjokk da jeg kom hjem fra ferien. Koffertene våre likte seg tydeligvis veldig godt i New York så de bestemte seg dessverre for å bli igjen der etter en mellomlanding. Det førte til at Lasse ble gal av å vente på julegaven som jeg hadde skrytt opp i skyene, jakke ble det ikke noe av. Ergo jeg frøs r&%***a av meg på togstasjonen i Drammen. (skulle innom Mormor og Einar før Tønsberg) 

Men, men.. Nå har jeg vært hjemme nesten en uke og vent meg til den deilige temperaturen norsk vinter har igjen. Det er jo veldig digg med fyr i peisen og pledd da. 

Må kanskje fortelle litt om jula mi. Julaften ble veldig fin. Vekket Ane og Marthe med frokost på senga (altså på cruise-språk: roomservice:) og dvd med "Tre nøtter til Askepott". Hadde ikke julestemning før den vakre lalalalalala-ene til lille Popelko runget utover lugaren. Det var stemning! 

mg3514

Denne dagen var vi på Jamaica, Marthe og jeg tok turen alene inn til de carefree og noe klengete folka. Den første mannen vi prata med lurte på om vi ville party tonight, og om vi snakka om joint??? he he.. Vi brukte bare Marthe-teknikken som i grunnen bare er å le... og gå. Det funker alltid! 

mg3517

Vi kjøpte ristede nøtter av en snill Jamaicamann, og ble skremt vannet av da vi gikk forbi en annen mann som gikk på henda med beina vrengt over hodet. Plutselig kom han løpende mot oss (på henda!!!!) og da takla jeg virkelig ikke presset. Fikk panikk og skrek faktisk høyt mens jeg flaksa bortover gata. Stakkars Marthe ble igjen og fikk foten hans gnudd mot beinet sitt. Fytti.. Ellers må jeg vel innrømme at Jamaica var relativt plagsomt. Folk var superhyggelige helt til de skjønte at vi ikke ville kjøpe trommer, askebegere, t-skjorter eller gigantiske blyanter med Jamaica på.

mg3540mg3534

mg3542mg3520mg3524

Senere på dagen fikk vi den beste julegaven av Mamma og Bjørn. De spanderte på hele famiilien en times massasje og ansiktsbehandling i spa-avdelingen. Oh my God! Nice! 

mg3551

mg3591

mg3601

På kvelden satt vi der da, med massasjeoljede, blanke ansikter og så på solnedgangen i det Karibiske hav. Ikke verst. Ble litt fornærmet da massasjedama mi sa jeg måtte begynne å bruke øyekrem fordi hun så det begynte å komme noen rynker der. Hmmmm.. Samtidig trodde hun tydeligvis ikke jeg var over 18 siden hun ikke gav meg champagne som alle de andre fikk etter massasjen. Hmmm.. Hvor er logikken.. Hun var nok rusa av alle oljene og den behagelige musikken.. 

Cruiseskipet var enormt. Freedom of the seas! Tok faktisk en stund før jeg skjønte hvor alt var, og plutselig oppdaga man liksom nye ting. Eller nye steder å få mat. Herregud! Det var mat hele tiden, overalt. Bare å ta så mye man orker også, ingen begrensninger. :) Ja ja, så ble jula i år Chubby camp likevel.. 

mg3511

mg3891mg3895

Haiti:

mg3455mg3492mg3508mg3391

Mexico:

mexicomg3761mg3783mg3773

I mexico lå vi å purka på ei strand som var veldig fin. Kom en kelner rundt og helte tequila forkledd som spyleveske i alle som lå og solte seg. man måtte bare gape og håpe på det beste til han følte det var nok og gikk videre til neste offer. Rare greier, skulle likt å sett det i Norge. Også gratis da gitt.. 

Men nå orker jeg ikke å mimre mer om den fine ferien.. 

mg3739

Vi bloggast!

4 kommentarer

Marthe

04.jan.2009 kl.23:02

Er det rart jeg vil tilbake ?! rip, verdens herligste ferie:)

Hanne

05.jan.2009 kl.15:45

Ush...Jegvil også på cruise og få digg ansiktsmassasje:/
Haha, han jamaica mannen hørtes skummel ut, nesten like skummel som en dverg.
...som du i og for seg kan minne litt om på nederste bilde:S
Men, som jeg sa på min blogg, så er du en hero...så det var vel en typ Supermann forkledning. ellernoe...

Jannicke

06.jan.2009 kl.11:32

Herreguuud, som jeg ler! Dere purka på stranda faktisk. Og ble jokka på av Jamaicansk yogi-mann! Og stakkars Lasse, som ble gal av å vente.
Har koffertene kommet fram nå?

Christine Wendelblogg

06.jan.2009 kl.11:37

Har traumer fra han gummikroppjamaica-mannen! Huff! Panikk! Koffertene kom heldigvis på nyttårsaften! :)

Hanne: Liker at jeg er en hero.. Hurra!

Skriv en ny kommentar

hits