Ungdomskilden, større koffert og fuglebæsj!

Har forresten funnet ungdomskilden! Hurra, United States of America. 
Som alle vet er det jo 21 års grense på alkohol og de er supernøye med å sjekke alle som ser under 30 ut. Norsk førerkort er nok bittelitt klundrete å finne frem alder på så de kikker et par ganger ekstra før de tror på at jeg er født i 84. Min lille (ehh.. jeg mener store) bror ble tatt for å være 14 år her om dagen.. Han var stolt av det og forlot restauranten med hevet hodet. 

Da jeg skulle igjennom security check i Miami leste de bare igjennom passene til de over 18, så da jeg kom etter både Ane og Marthe regnet hun med at jeg også var under 18. Eh... hun bablet om at you sure look younger than 24, you schould enjoy it while you can.. If you said you were 17 I'd belive you... Hurra! Litt ambivalent til dette... 

Nå har jeg akkurat vært å skaffa meg en større koffert. Ja, jeg har tydeligvis skaffet meg såpass mye ting på disse dagene at den andre ikke ville zippe igjen. Men jeg skal heller juge og si det er jakke og vintersko jeg reiste fra Norge i som har tatt plassen... og alle julegavene da... eh hm... 
bilde 168
Nå chiller vi bare på rommet til vi skal lempe oss videre til skipet... Henrik ser på Celebrity rehab, eller det vil si, reklame med litt celebrity rehab innimellom..

Marthe og Henrik har forresten begge blitt bæsjet på av fugler. Det er nok bare et tidsspørsmål før jeg får en klatt i fleisen. Eventuelt slipper jeg unna for god oppsamling karmapoeng! :)

Shabaliiiiii:) 

2 kommentarer

Roger

21.des.2008 kl.21:47

Jeg joiner usa :p

Ingeborg

01.jan.2009 kl.21:49

Jeg elsker bloggen din, Christine! :D
Håper vi sees snart! :)

Skriv en ny kommentar

hits