Miami

Har oppholdt meg i Miami nå i 4-5 dager. Huff, reisen hit var LANG. Ble visst billigere å hoppe av og på fly spredt fint over flere deler av verden, Oslo-Frankfurt-Chicago og Miami... Reiste i ca 30 timer til slutt.. Tok knekken på flere av oss, spesielt da vi ikke kunne kjøpe noe snacks på flyet innimellom to måltider på 10 timer.. Huff.. Tror ikke det er sjakktrekk av Wendelborger å skaffe seg lavt blodtrykk, da blir vi voldelige stridsulver mot hverandre. Men også mye å le av i ettertid.. Fun! Da vi kom til den siste pass-kontrollen i Chicago stokket det seg helt da vi måtte gni fingeravtrykk på en dings, svare på logiske spørsmål og attpåtil bli tatt bilde av. (Var ikke passbilde bra nok?) Marthe og jeg ble litt nervøse og lattermilde på samme tid. Måtte forklare til pass-mannen at Marthe ble litt nervøs. Vi lo høyere!! Han smilte! Så ble han plutselig morsom! :) Han spøkte med at det mest sannsynlig dukket opp en FBI warning da hun ble registrert. Som en most wanted! Ha ha ha.. Trodde ikke disse ansatte hadde lov til å ha humoristisk sans, men han innrømte at det hadde vært en lang natt evt dag for han også.. (litt døgnvill)

Hotellet vårt her i Miami er ganske fint. Ligger uansett rett ved stranda som er lovely! Det er så fint her! Og alt er veldig avslappa og pastellfarget. Det er sant. 

Må innrømme at det har blitt litt shopping, både til meg selv og noen julegaver. Fant min all-time favoritt butikk i går: Urban Outfitters. Har lengtet etter den butikken siden jeg var med folkehøyskolen til New York. (Den i London teller ikke, var kjip) Kjøpte litt av hvert der, kunne godt flytta inn der, evt. flytta til Miami og jobba der.. :)

Har oppstått noen flaue situasjoner også. Kanskje det har noe med språkforvirring å gjøre, men har ved et par anledninger gått kappgang ut av butikker fordi det har vært rimelig høyt oppe på flauhetsskalaen. F.eks: Mamma dro oss inn i butikk for å høre vår mening om en veske hun hadde gnudd lenge og vel på tidligere den dagen. Dessverre spillte de Mission impossible musikk da vi kom inn så vi måtte selvsagt snike oss rundt som hemmelige agenter frem til der veska stod. Damen kom, demonstrerte hvordan man kan bære den på skulderen. Ta tatatata ta.. Marthe synes den var stygg, jeg også og Henrik hadde ingen mening. Jeg fortalte damen at Mamma måtte tenke litt mer på det. Mamma åpnet munnen og mens hun demonstrerte hvor svimmel hun var av tørste at hun måtte drikke mer for å ta en avgjørelse. KULT! Virket ikke alkis i det hele tatt...

Og i går gjorde jeg en god gammeldags blemme som de fleste har gjort før meg. I Nike-butikk, kikket rundt, overstadig hyggelig butikkarbeider hilser lystig mot oss. Jeg hilser muligens litt overhyggelig tilbake også... i det jeg oppdager at hun hilste på en annen som jobbet der litt bak meg... Gikk rimelig fort ut av butikken..  

Har shoppa verdens styggeste t-skjorte som jeg vet Jannicke kommer til å stjele av meg. Den er grå, med en pastell unicorn over hele forsiden. Bare en liten forandring der den har et menneskelig øyebryn (ja, entall) og skrevet under er ikke UNICORN, men UNIBROW. Ha ha.. En jente på Starbucks digget den og jeg sa, ja den er ganske ugly. Men hun lo godt og jeg rettet på meg selv. Ugly and funny! 
unibrow

Nå er klokka 8-9 tiden på morgenen her. Vi skal pakke koffertene igjen for i tolvtiden reiser vi til cruise-skipet vi skal tilbringe neste uke. Skjekk ut www.rccl.com for å bli sjalu! I går kom sønnene til Bjørn til Miami også, de har hatt biltur til Key West, de har blitt pensjonister som legger seg i 9 tiden alle dager her, så da passer de antakeligvis veldig godt inn på cruise. Ser for meg oldis tilstander med lilla permanent og beige bukser opp til armhulene. It's nice!

Skal prøve å få inn noen bilder her også, men min søs har ikke photoshop eller raw converter på computærn sin så... 

Chiao!!! 

8 kommentarer

Hanne

21.des.2008 kl.16:31

Ahh, urban outfitters <3
hehe, tviler IKKE på at Jannicke kommer til å stjele den tshirten.
Uansett, veldig misunnelig, cruise høres bare LITT bedre ut en slush-snø og mørke kvelder.

Therese

21.des.2008 kl.17:59

Hehehe..høres ut som om det er liv og røre i Wendelborg leieren :) Kos dere masse videre, og venter i mellomtiden på bekreftelse av oldis tilstander og lille permanenter :)

Jannicke

22.des.2008 kl.11:14

Hanne, du har rett.
Christine også. Jeg kommer til å stjeøe den t-skjorta, så jeg har en bedre idé: hva med å kjøpe en maken en til meg? Jeg betaler deg naturligvis når du kommer til Norge. Jeg VIL HA EN UNIBROW-t-skjorte, nå som du har fått låne hestegenseren.

Ler forøvrig godt av disse fortellingene. Keep them coming. Jeg har hørt at amerikanere på cruise er en smule wacko, og later som teddybjørner er barna deres etc. Jeg har dette fra sikre kilder. Se om du finner noen sånne freaks og ta bilde av dem for meg!

Hanne

23.des.2008 kl.09:54

Tror ikke amerikanerne trenger cruise for å oppføre seg som wackos dessverre, de trenger bare twinkies og k-mart. Kanskje ikke det en gang.
Gleder meg til å høre om pansjonister. Sjekk om
du finner noen med grønt hår også! Det fant jeg på svarstadbussen en gang, har bildebevis et sted.

Lena

23.des.2008 kl.14:50

aaa., jeg vil også ha!

Jannicke

23.des.2008 kl.16:02

Jeg sa det først, Lena!!!!!

Lena

26.des.2008 kl.14:32

:( javel

Jannekake

06.jan.2009 kl.16:53

Det er den kuleste t-skjorten jeg har sett noensinne. Herregud, styggfin har aldri vært en bedre beskrivelse. Giefplx?

Skriv en ny kommentar

hits