Ting jeg kommer til å savne med Norge i jula:

1. Han lange på lyd. (Altså fra fjorårets lydklasse that is)

lassebase

2. Riskrem og rød saus! (MMMMMmmm, fikk smake litt på jobb i stad. Var et julebord på jobben og som de flittige arbeidsmaurene Lena og jeg er, fikk vi rester når alle var ferdig. Damen kallte oss tilogmed "småpiker". Underlig!)

3. Mammas hjemmelagde nordlandslefser. De er supergode.

4. Stikke over til Therese (naboen) første juledag for å sammenligne pakkehaug. Eller det var muligens litt morsommere før i tiden selv om Therese grusa meg både i antall pakker og kvaliteten på de. Damn!

mg2353

5. Snø! Jeg liker snø! Selv om jeg beveger meg veldig lite grasiøst på den og den prøver å lure seg iskaldt ned i sko og jakkekrager.

6. Tre nøtter til Askepott på juleaften morgen. 

7. Være med vennene mine for å catche opp hva alle har gjort siden sist. Ikke greit å følge med på hvor alle er i verden til en hver tid.

8. Tjukken! Verdens rareste katt. 

mg2111

Og sikkert en god del annet. I morgen skal jeg pakke og en tur til Skoppum for å ta fine artistbilder av Lene, Kenneth og Karoline. Blir skøy!

...forresten

Her om dagen oppdaget jeg at Helios har lakris-te. Åh.. Jeg ble veldig glad da jeg så det, pleide å kjøpe driiitgod (ikke bokstavelig talt) lakris te i Brighton. Og så har jeg ikke drukket det på veldig lenge. Det er så godt.. 

mg2479

Én kommentar

Hanne

12.des.2008 kl.16:11

Så fint bilde av han der lange på lyd!
Lakris te..hm...spennende.
Men heidu, du skal på CRUISE Christine, tror du klarer deg fint jeg ;)

Skriv en ny kommentar

hits