Finte-julebord og Svinesund

Ja ja ja ja.. Torsdag, julebord for Idefag. Annika og jeg ble snurt og bestemte oss for å lage vårt eget. Fikk med oss Hanne, Charlotte og Jannicke og så satte vi oss på Esmeralda, godt planta med mat og øl. Digg! Fikk verdens beste foccatiabrød levert til bordet av kokken.. Nam! Greit med kontakter.. He he..

Vi ble rimelig gode og mette og tenkte etterhvert at vi skulle svinge bortom det berømte julebordet. Om ikke annet for å sammenligne fjorårets. CC slapp oss inn (jeg må si hun var veldig fin på håret!) og tror du ikke vi jaggu traff på mange gæmle travere. Den ene mer glad for å se oss enn den andre. Det var veldig koselig! Danse gjorde folk og greier. Vi hadde med spionkamera og har festet en del "gode", flatterende bilder til det. (Bildet slettes ved stor innbetaling av penger til min konto..) 

Jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk sjansen til å oppleve et Idefagjulebord som jeg faktisk har minnet i behold etter å ha forlatt festen. Tok et lite rekonstruksjonsbilde fra fjoråret. Dette har jeg blitt fortalt: Annika og jeg danser på en stol. Stolen er nær veggen, Lena støtter rompene våre så vi ikke faller ned av stolen. Håret mitt henger fast i lyskrone på veggen. Artig! 

juelbordrekonstruksjon

Jannicke har riktignok ikke nok hår til å henge fast, og Lena og Annika var ikke til stede, men ellers er det en sabla god rekonstruksjon. Omrtrent like fuzzy som jeg husker det også. 

I går dro jeg tidlig i snøværet til Pappa på Skoppum. Vi dro med ferga til Strømstad på den berømte Harryturen. Vi kom såvidt av ferga så havnet vi bak en ulykke. (ironisk nok var det ikke grisevær i Sverige som der vi kom fra, hjemme snødde det jo hunder og katter.) Ble omdirigert av en politimann, men pappa ville kjøre sin egen vei. Tok derfor inn på en skogvei og takket være GPS-dama med rar (les: irriterende) dialekt fant vi frem til shopping-heaven! He he he.. Pappa gikk bananas blandt alt kjøttet og flesket og jaggu fant jeg ikke en godbit eller to jeg også.

mg2323

mg2330

mg2335

mg2340

Nå er jula redda! Jippi! (Har en veldig stor glede av å ta bilder av kjøtt. Huff! Og jeg som ikke spiser det en gang.) 

mg2345

Har også fyllt kjøleskapet med juleøl, så fest her alle sammen.. 

Én kommentar

Hanne

06.des.2008 kl.12:13

haha, morsom rekonstruksjon:P
Jeg tror ikke du var verst i fjor, Chris:P
Visse medlemmer av LYDproduksjon gjorde nok mer skade enn stoldansing og lysekronehår.
Skjønner godt at broren din er noe takknemmelig for å ikke være en del av den dyrehagen:p

Meen, når sant skal sies så var de ikke heeelt tamme i år heller.

Skriv en ny kommentar

hits