Tidelimooooom..

mg2277

Yeah.. 1.desember og snø.. Hvor perfekt er ikke det da? Jeg liker snø jeg, det er digg å bli kald på nesa og fryse på tærne. Hver jul deler pappa ut Flax kalendere til alle i fæmilien, kjipt for han at jeg er den som skal vinne 500 000 cash-kontant denne jula.. Gleder meg veldig og har en liste over ting og tang som skal skaffes for pengene. Det kalles ønskelister og er visst veldig populære på denne tiden. Jeg stresser i grunnen veldig lite over ønskelister, har i grunnen bestemt meg for å dele av min kjærleik og ikke lommeboka denne julen.. He he.. 

mg2274

Var på trening i stad (ja, jeg skal jo tross alt briske meg i karibien om to uker...i BIKINI, bleik og jævlig.. huff) Anyways... Hvorfor har unge, kvisete, pubertale gutter et voldsomt behov for å trene i klynge. Evt. stå å henge i evigheter ved ett apparat, mens de skifter på å sjekke ut sin egen kropp i speilet og knise av andre med-trenere. Dårlig gjort, jeg er ikke verdens mest komfortable i treningstudio i utgangspunktet, så takk skal dere søren meg ha for at dere gjør opplevelsen mye bedre.

Over til noe helt annet, hadde et superhemmelig møte med BenteBeautiful i dag. Sier bare A.. ikke B.. Ha ha ha.. Nå kan dere lure nå.. 

2 kommentarer

Lasse Endrese Olsen

02.des.2008 kl.00:19

jeg hadde titta på deg lissom.

bra du holder av julebudsjettet til meg..:)

Jannicke

05.des.2008 kl.10:39

Jeg er enig! Og hva skjer med å dasse rundt i caps og drikke Tab X-tra på Spenst? Jævlig ukult. Duster.

Skriv en ny kommentar

hits