Passbildehimmelen..

Nå begynner jeg å bli ganske klar for å reise på cruise...i Karibien.. og oppholde meg i Miami noen dager før selve cruiset. Blir nemlig spandert på julefeiering utenfor Norge i år.. Lovely!

pass copy

 

Men siden jeg har reist med old-school håndskrevet pass i noen år, er det på tide å bytte ut mitt slitte gæmle pass med et nytt skinnende elektronisk som jeg faktisk kommer inn i U.S med. Tok passbilder på politistasjonen og hadde øvd meg litt på dødt, rett-frem, munnen igjen uttrykk, men noe gikk helt feil. Lasse spanderte på meg nytt bilde fordi det første så ut som om jeg skulle kvele passkontroll-mannen om han ikke slipper meg inn.. Ikke bra taktikk! På neste bildet prøvde jeg å etterligne smilet til Mona Lisa. Litt lur, blid, men tankefull på samme tid. Det fikk gå. Vil i hvertfall påstå at det er bedre enn de fleste andre sitt pass i mitt reisefølge. Marthe var halveis i en blunk og ser supersløv ut, Mamma og Bjørn er bare sinte og skumle, og Ane ser ut som en blodfattig østblokker.

mg2123

 

Kom til å tenke på da jeg gikk på Kunst og designfagskolen i Oslo. Da hadde vi nemlig passbilde-innlevering i slutten av hver måned. Genialt! Det var en utrolig morsom oppgave og vi lærte utrolig mye om hva man kan kommunisere med bilder med minimale grep. Vi måtte følge reglene for passbilder, (de var ikke så strenge den gangen) og likevel med litt skuespilletalent og regi klare å overbevise innen ulike temaer. Skal ta et dykk i arkivet og se om jeg finner de.. 

Nå er det straks Top Model, føler meg ikke helt i form i dag så skal legge meg på sofaen med goood samvittighet og se på det ene beinrangelet etter det andre gruse hverandre i snørr og tårer blandet med lip-gloss og pudder.. Hurra!

 

3 kommentarer

Live

25.nov.2008 kl.15:49

mailen min er live.aa@hotmail.com
ble veldig fornøyd med bildene :D

Marthe

25.nov.2008 kl.19:50

Nei, jeg syntes ikke du kan klage nå! Jeg lo!

Jannicke

26.nov.2008 kl.12:18

Jeg ler. Høyt! Gruse hverandre!! HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA!!

Skriv en ny kommentar

hits