Oslo partey..

I helga var jeg på fest hos min tidligere Brighton-samboer Therese. Jeg mener selvfølgelig det i en ikke-homoseksuell måte, selv om Brighton tross alt er gay-capital of England. He he.. Jenta har fløtta til Oslo og hadde bursdag, noe som selvsagt må feires! 

mg1278

Tina og Mette hadde tilogmed tatt turen fra England for å overvære begivenheten. Det var rød løper, badekar fulle av champagne og høy glam-faktor. (Eh.. det var litt jug..) Å ha en engelsk person på fest med nordmenn er ikke bare bare siden folk flest ikke har verdens beste selvtillit når det gjelder å begi seg ut på store utbroderinger om livet på et annet språk. Dette gikk bedre etterhvert som glassene ble tomme så kvelden ble nokså vellykket for både vikinger og vår lille indiske/engelske prinsesse. 

mg1299

Jeg fant forresten den beste utkikksposten for festen, senga til Therese som er laget som et klatrestativ aka køyeseng. Genialt! Beordret Therese til å hente ny øl til meg når den jeg hadde ble tom. (Fikk dessverre ikke lov til å være der hele kvelden..)

mg1283mg1284

Tina kjøpte i ekte turistånd en ekte vikinghatt som Mette ble ganske knytta til.

mg1302mg1304

Ellers var det sykt koselig at Admaya tok turen innom. Stakkars jenta prøvde å pushe på oss rødvin, et glass og hodepine. Men jaggu kan a shake assen fordeom.. 

mg1308mg1312mg1313

Da jeg reiste hjem på søndag satt jeg mutters alene på Oslo S, tenkte selvfølgelig på filmen da jeg tittet meg rundt. Fredag kveld fikk jeg nemlig Mikael, Lena, Hanne og Jannicke til å se den fantastiske filmen "Bryllupsfesten" og "Døden på Oslo S". De er virkelig kvalitetsfilmer etter min smak. Men det får bli en annen blogg. Nå skal jeg spise.

mg1322

"Kopier på veggene... Originaler i kjeller'n!"

2 kommentarer

Therese

13.nov.2008 kl.18:36

Hehe..var en kjempe bra kveld..du var virkelig i ditt ess da du satt i den køyesenga :)

Hanne

14.nov.2008 kl.15:20

Haha, det var en bra kveld.
Tror vi må se mer Wam og Vennerød...og ellers norsk film anno åtti/nittitallet.
Bare se her? www.wogv.no
Ser ut som skikkelig god samling erkenorsk kvalitet:P

Skriv en ny kommentar

hits