Kamelblogg

Nå har jeg lovet Therese å blogge om kamelen. Den stygge nøkkelring-kamelen jeg fikk prutet gratis i Egypt i sommer. Ikke bare til meg, men jaggu en til Therese også. .  Man kan kanskje si at ærlighet varer lengst. Jeg sa i hvertfall rett ut at den var ganske stygg og i alle fall ikke verdt det de prøvde å selge den for. Men etter litt prøving av magedansklær, bilder og kjøp av ett par øreringer, ble de så forelsket i oss at vi fikk med kamelene på kjøpet. Hurra!!! ...eller?

Jeg kom jo glad hjem til Norge med enda en stygg ting hengende på nøkkelknippet mitt, men det tok dessverre ikke mange dagene før jeg mistet den på vei til jobb.. Jeg antar at den falt av i Kiwi-butikken på Borre. Var fristet til å henge opp en lapp, eller gå inn å spørre om de hadde sett en kamel som slang.. Men jeg feiga ut.. 

Så besøkte jeg Therese i hennes nye leilighet i Oslo for ikke lenge siden. Ohh.. Lykke! Hva var det vel som lyste opp ved siden av husnøkkelen hennes?? Kamelen! 

mg0421

Den har blitt enormt preget av det norske klimaet tydeligvis for hele hodet er avpelset og den ser rett og slett mishandlet ut.. Så jeg måtte bare legge ut et bilde av kamelen, og om noen har sett min, ett sted på strekningen Tønsberg- Horten så hadde jeg satt stor pris på at den kom tilbake til sin rette eier.. Altså meg.. 

I kveld skal jeg på Union scene i Drammen, der min Mormor og min finte-morfar skal være solister i oppsttningen av "Sommer i Tyrol". Det blir spennde.. he he.. Mulig det kommmer en liten blogg om opplevelsen.. 

 

2 kommentarer

Therese

29.okt.2008 kl.13:44

Bare en tanke...men ville det ikke vært litt snodig om kameler faktisk så sånn ut...jaja..anyways, digger kamelen, syns den er kjempe morsom, men lurer litt på hva andre tenker om meg når de ser nøkkelklippet mitt..hehe..

Hanne

29.okt.2008 kl.14:24

jeg tror egentlig ikke folk tenker så mye om det, folk generellt har veldig mye rart på nøkkelknippene sine:P
Jeg tenker (hvis jeg skal tenke noe); oi, en kamel... den hadde rart hode. Hvorfor er det sånn? Er det meningen? snodig.

Skriv en ny kommentar

hits