Helg:)

mg0390

Da er det fredag og jeg har min første "fri"helg på et par måneder. Fri og fri fru Blom, sa kjerringa. Jeg reiser inn til Oslo senere i dag og skal på kurs hele helga. Siste helga med håndanalyse. Blir veldig gøy, er fryktelig lenge siden sist.. Har heldigvis fått øvd meg litt på random folk sine hender da.. Som regel over en øl eller to.. he he..

I går kom jeg hjem fra Risør. Var der en kjapp liten tur og det var veldig koselig. Den nye familie aktiviteten er visstnok at Henrik VG-quizer resten hver dag. Marthe klarte å svare riktig på hele to spørsmål og både mamma og Henrik fikk sjokk. Det er første gang på mange uker i følge mother. Jeg hater jo som kjent alt som kalles quiz og relaterte aktiviteter som for eksempel TP. Selv om Mikael og jeg var det beste-teamet for noen helger siden på tp-kveld hos Lena. Kanskje det ikke er så grusomt likevel. Eh.. nei vent.. det tar jeg tilbake! 

Marthe og jeg har funnet på verden styggeste navn. (Håper ingen som leser dette tilfeldigvis heter det..) Trommevirvel...... ROIMAN!!! evt. Roi med Y.. ROYMANN.. Yakkk.. I den andledning har jeg bestemt meg for at om jeg blir gammel og rik skal jeg dele ut et stipend/legat på 1000 kroner hvert år til personer som døper barna sine dette. Ha ha ha ha.. Skøy skøy skøy! 

Legger med et par bilder av Tjukken og Marthe. To av de mest avslappende kreaturene jeg kjenner.. Håper jeg får knipset litt bilder i Oslo i helgen også.. Kameraet er jo uansett med i veska så.. 

God helg alle! :)

marthebartelomohst4mg0324

7 kommentarer

Mikael

10.okt.2008 kl.10:11

Tp fo Eva

Hanne

10.okt.2008 kl.15:25

Evig takknemmelig for at du fikk oppklart i den første håndanalysen jeg hadde...! Hvis ikke hadde jeg fortsatt gått rundt å tenkt at jeg kommer til å dø ung.
Hm...veldig folkelig av Henke å drive med VG-quiz...får litt sånn bradybuch vibber av sånt der. Enten det eller hyttetur i påsken med familien:p
og..ROI/YMANN??what? hva er det for et navn?
The ROImann *brøl*!
Tror du burde gi det legatet til den som får navnet, og ikke de særingene som gir det. Eller kanskje...de trenger kanskje noen hjelpemidler for å forstå at det er et ... hm..mindre heldig navn.

Kos deg med håndanalyse i Oslo=) Og god helg!
Selv skal jeg stå på scene å spille hore i Drammen... jaja!

Janbanan

11.okt.2008 kl.14:05

Du VET hvem som er best i TP. Det er ikke du, og det er ikke Mikael. Det er jeg!

Pjokken Elfi

18.okt.2008 kl.14:53

Du er veldig flink til å ta bilder :D Å Marthe er kjempe pen ;)
Er venn av Marthe, bare sånn at du vet det :D

Roymann

22.okt.2008 kl.16:07

I love my name!

ChristineWendelBLOGG

22.okt.2008 kl.19:52

Oi da.. Ikke ta det personlig Roymann.. Du er sikkert en kul kar.. Møtes en dag??

Roymann

22.okt.2008 kl.20:45

nei

Skriv en ny kommentar

hits