Bonderomantikk, kanelsnurrer og HVITE joggesko!

Nå er det skikkelig høst.. I love it. Pakke seg inn i stooore strikkegensere, masse stearinlys fra morgen til kveld, neser som renner når man har vært ute i kulda og kommer inn i varmen. Og eplekake og kanelsnurrer.. mmm

I dag har jeg redigert masse på Ragnhild og Stig sitt bryllup. De skal få alle bildene i slutten av uka. Har utrolig lyst til å legge de ut her nå, men føler at de bør være de første til å se bildene.. 

Patetisk, håpløs, romantisk som jeg er skal jeg innrømme at jeg gleder meg til klokka åtte. Da er det Bonderomantikk! he he.. Programmet som får meg til å rødme av pinlig flørting, men samtidig sukke av hvor søte folk kan være, og noen ganger skrike høyt av hvor utrolig flaut det egentlig er for det meste av tiden. (Marthe og jeg falt faktisk av sofaen da det ble såpass intimt i en skog, med en boks øl og et "saftig kyss". Grøss!!  Det er litt som bilulykke-effekten. Man vil ikke se, men man bare MÅ!!

jakten pa kjærligheten

Jeg koser meg, men må rett og slett ha en pute tilgjengelig i tilfelle akutt klomseflørting. Det er jo veldig flaut med dating i utgangspunktet syns nå jeg. Så hvordan orker jeg egentlig å gjennomgå alt dette foran tv-skjermen. Vet forresten om ei som ikke takler dette. Therese! Ha ha.. da vi bodde i England måtte jeg se på webtv og tvang Therese til å få inn den urnorske talentløse sjekkinga med meg.. Stakkars..

 Ellers må jeg nevne at Jannicke og jeg har meldt oss inn i Spenst. Skal drive en del med boling så godt mulig dere ikke kjenner meg igjen etter et par besøk. Må kjøpe meg nye joggesko. Irriterende! 1500 kr på sko jeg skal svette og slite ut. Sukk! Dessuten er alle glorete og STORE, jeg vil helst ha et par diskre, svarte sko takk! 

mareritt

På tampen (he he.. artig utrykk) vil jeg anbefale en fiiin sang: Kings of Leon, Sex on fire. Fire heite gutter, og vokalist med herlig raspete stemme. Herlig herlig.

I morgen bærer turen til Vegard (og Stian) i Oslo. Blir supernais å se Vegardio igjen. Håper vi får ta på Hasselbladet hans også.. :)

3 kommentarer

Therese

17.sep.2008 kl.08:35

Hehehe...bonderomantikk bringer fram mange vittige minner, kjenner jeg nesten får litt klaus av å lese om det..uff angstfyllt :)

Hanne

18.sep.2008 kl.14:03

Jeg sjekka ut din sang! Den var nice=)
Ganske tilfeldig egentlig! For jeg satt og surret på Last.fm, også har de hele plata si ute for lytting der nu:)
Apropos (rart ord) surring, så er det stort sett det jeg har gjort i dag mellom opplastningene av hjemmesiden jeg driver med... Og deeet er veldig tydelig på min blogg...

Jannicke

03.okt.2008 kl.20:58

Jøss, jeg visste ikke at vi skulle begynne å bole, men jeg er game! NICE! Til uka da eller?

Skriv en ny kommentar

hits