Tunnelsnegler..

For å oppdatere litt så jobber jeg litt her og der om dagen. Farter fra Preus Museum i Horten til Foks Studio i Sandefjord, og i helga som var tok jeg og Lena bilder i et bryllup i Borre. Rakk tilogmed en tur til Risør fra onsdag ettermiddag til morgenen dagen etter. Som sagt, mye farting rundt omkring.. med bil..

Arggghhh.. Jeg må bare si at noe av det som irriterer meg mest på veien (særlig i 70 sona) er folk som kjører konsekvent 10 km under fartsgrensa. Og når de i tillegg jokker seg bortover i sneglefart, ikke kjører inn til siden når de har mulighet. Må innrømme at det er en situasjon hvor jeg faktisk MÅ snakke høyt til meg selv.. HALLO""" Det er 80!!!! her!!! OMG!

Ekstra ille er det om det mennesket som tydeligvis tar søndagsturen hvilken som helst dag i uka kommer inn i en tunnel. Da må man visstnok dempe farta enda mer. Til tross for at det ikke kommer biler i mot, og det er finfint føre. Kanskje har den erfarne sneglebilisten glemt å ta av seg solbrillene i tunnelen?? Eller er det den redd for mørket? Eller kanskje liker den så godt den artige lille sangen "Se der kommer det en ku i tunnelen..sammen med en bikkje.. Oh" og av den grunn må fullføre sangen før den når lyset i den andre enden..

Vel jeg for min del vil bruke minst mulig tid i det mørke røret og håper folk kan slutte å bremse ned fordi det blir litt mørkere..

Stressa litt på vei til jobb i dag som dere kanskje skjønner..
Litt gira på å bruke tuta egentlig, men med postbilen jeg kjører er det nok en lost case.. He he..

Én kommentar

fixmeta

13.sep.2008 kl.23:02

wooops. la deg til som venn..skulle egentlig trykke på linken til bloggen din hehe..
sorry

Skriv en ny kommentar

hits