Tattis, rullekake og Tante Bjørg!

 mg7388

Jannicke tatoverte seg hos flinke David Leon her om dagen, måtte selvfølgelig innom å ta en titt på mirakelet som utartet seg på underarmen til den lille frøkna. Fint ble det!!! ..og vondt etterhvert forstod jeg.. he he.. 

Da er min bursdag snart rett rundt hjørnet. Er vel ikke en person som er ekstatisk over å feire at et år til er overstått, selv om jeg fyller bare noen beskjedne 20-something, men det er jo litt hyggelig med bursdager uansett. I år har jeg sykt mye ting på ønskelista. Derfor skriver jeg det ned, kanskje min lille søster kikker innom bloggen og får en ide om at hun burde stikke innom den hvite butikken i Risør for eksempel. Men mest av alt er det fotostæsj som er på lista da. 

  • Smykkestativ (det store til lange kjeder) fra den hvite butikken i Risør. (hint hint Marthe;)
  • Kanebopudder (en av de lyse)
  • Batterigrep til min Canon 40D
  • Blitz Speedlight 580ex
  • Pocketwizards
  • iMac!!!!!
  • CF Minnekort (Kan ikke få for mange)
  • Photoshop C3 extended
  • Medlemskap på SPENST gressbanen. (lyst til å trene jeg, det er jo bare rett borti høgget her..)

Hadde ikke gjort noe om jeg hadde hatt alt dette allerede, men fint å ønske seg ting også da! :)

Ellers var jeg og Big-L innom alle de eldste i Wendelborg-dynastiet i går. Skulle polere bilen til a tante Bjørg, og måtte innom et par tanter og en onkel til for å skru til en skrue døra. (Tantene og onkelen er forøvrig ikke mine men pappa sine, så derfor er de alle rundt 70-80 og ikke like ung som min kule tante Hege.)

img7403img7425

Måtte nesten ta et bilde av tante Bjørg. Vi fikk nemlig utrolig mye mat, brød med hundrevis av pålegg, sjokolade, rullekake med krem og masse kaffe. Vet ikke om det var en direkte effekt av rullekaka, men jeg vet i alle fall om to som rullet ut av blokka og hjemover mot vestfold etterpå.

 mg7395

 

4 kommentarer

Vegard

26.aug.2008 kl.21:52

COOOLT bilde av tante bjørg, jamman har du bursdag snart ja, ikke verst. Når kommer deg og Lena på besøk forresten??!?! På tide snart, nå som jeg har fått H3'en også må dere jo komme inn og prøve den:) tøft lys på tattisbildet også!

Jannicke

27.aug.2008 kl.18:42

Fabulous!

Bente

27.aug.2008 kl.22:16

Har vært her
: ) sov godt

Marthe

31.aug.2008 kl.16:33

Haha, dine hint er så vanskelige å forstå..
Men jeg skal nok få prøvd å tyde dem etterhvert!:)

Skriv en ny kommentar

hits