Merci bopbop..

Nå sitter jeg på kontoret å redigerer litt bilder, fikser på hjemmesiden min, mens Lasse tegner seg selv 8bit aktig på pulten vedsiden av. Vi har kontor! Det er digg.. Fryktelig rart å tenke på at jeg ikke skal være student i år. Jeg er fotograf liksom. Føler meg veldig heldig som kan jobbe sånn, i helgene er det Preus og snart skal jeg reise til Sandefjord onsdager og torsdager for å være fotograf i Foks media sitt studio. Alt ordner seg. Er tilogmed booka til et bryllup i høst:)

For en uke siden ca kom jeg og Basse (he he) hjem fra en uke i Frankrike. Det var varmt og deilig. Vi var på kurs med min supre stefar Bjørn og mamsen. Kurset gikk ut på å sette seg mål, tenke positivt, bruke visualiseringsteknikker for å nå målene du har satt deg. Startet dagene med qi gong, foredrag, oppgaver og avsluttet med ulike meditasjoner. Utrolig spennende! Så nå starter et nytt og bedre liv med alle drømmer i oppfyllelse. Hadde litt ferie også, siste helgen var vi i Nice og bodde på verdens mest tacky hotell.  Ha ha ha.. Var sikkert nydelig den gangen det ble innredet... på 80tallet.. minst... Herlig herlig! 

 

mg7333mg7303mg7293mg7269mg7268mg6717mg6552

Det var veldig artig å høre Lasse snakke fransk også, med amrikansk aksent ble 'merci beaucoup' fort 'merci bopbop'... og 'bon jour' til bån sjåuaaa'. 

Bloggast!

2 kommentarer

Vegard Giskehaug

19.aug.2008 kl.19:16

Hallooois! digga bilde nr 4 :) fantastisk, hehe. høres ut som om dere har hatt en flott tur.
Deg og basse må ta en tur til oslo og besøke stian og meg i huset vårt, her er hver dag en fest :)

Hanne

21.aug.2008 kl.21:03

Hehe, hørtes ut som en Niiice ferie (tog du an?). =P
Haha, morsomt bilde nr 3, og kult nr 4. Nr 4 burde dere lime inn i albumet hvor dere skal lime hele livet deres når dere gifter dere. Fasjonabelt hotell dere hadde funnet dere. Må virkelig si at det så ut til å være av ypperste klasse, Chris!

Skriv en ny kommentar

hits