Make yourself shine tonight!

Torsdag kveld, ferdig på jobb og kjørte en svipptur til min lille far for å slå av en prat. (Overhodet ikke for å få gratis mat og hente litt flyttelass jeg har liggende enda) Pappa og Lene passer en liten shaefervalp noen dager, den er søt. Heter visst noe som med litt språkforståelse blir hørendes ut som Nøtterøy. Hmmm.. spesiellt!

I morra skal Vigdis gifte seg! :) Det blir sikkert herlig romantisk! Jeg er håpløs på taler og slikt. Begynner nesten å gråte før toastmasteren rekker å plinge på glasset og rense stemmen. Det er så fin stemning hvor alle bare er glade og oser kjærleik! :) Jeg skal ta bilder hele dagen, helt fra Vigdis er hos frisøren til siste slips er knytt rundt hodet og den sleske inngiftede familiemedlemmet har spydd opp restene av den frie baren. Skal også ta de offisielle bildene av brudeparet og det blir sikkert nydelig! Planen er klar.. Lasse skal også være med. Mye mulig at jeg bruker han som både fotoassistent og noe å lene seg på utover kvelden. (Skal låne verdens fineste sølvsko av Jannicke som uheldigvis ikke er like gode å gå på som å se på.. )

For å skravle meg helt bort, må jeg legge ut noen bilder jeg tok for det up-and-coming, kule bandet The Bluejays! Kule karer som er både veldig hyggelige og flinke til å posere. Ble hentet med fantastisk fin 70-talls Saab på togstasjonen av bassist HP, og endte opp et sted blandt mange jorder og trær i Andebu.

bluejays0027bluejays0014bluejays0010bluejays0009


Etter litt posing og slikt, øvde de (liker å si at de hadde intimkonsert bare for meg) og jeg dokumenterte. Fikk også tilbudet om å være oppvarmer for de, med tidsramme på 20 minutt. Instrument: rytme-egg. Sier ikke nei takk til det, men vi rakk dessverre ikke å øve noe særlig. Derfor kan det nok bli en stund til evt fans kan nyte lyden av "rytmeChristine og egget".


bluejaysbw4583bluejays31607bluejays30a12bluejays4421bluejays4598bluejays4375bluejays4425


Nå kom Nøtterøy (valpen altså) inn for å bli klødd på hodet eller magen tror jeg. (Minner litt om en viss person jeg bor med by the way..) So thats it for now..

Farvel!

2 kommentarer

Vegard

25.jul.2008 kl.09:51

Halla! Nå var det var på tide med litt bilder!!! Nice work! Tøffe gruppebilder, gleder meg til å se bryllupsbildene!

Bente

26.jul.2008 kl.11:12

Tøffe bilder gleder meg også til å se bryllups bilder.

Skriv en ny kommentar

Christine Wendelblogg

Christine Wendelblogg

24, Tønsberg

Fotograf som skal ta over verden med mitt Canon 40D kamera og geniale bilder.. Liker å fremstille alle jeg tar bilder av som rockestjerner. Rock og roll fiskeboll.

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits