Preus Museum, Metzker og Christine-kontordame:)

Det er sommerferie og jeg har den beste sommerjobben jeg noengang har hatt. No offense til dere tidliger sjefer, men.. Sitter som museumsvert på Preus Fotomuseum på nydelige Karl Johansvern i Horten. Her selger jeg billetter, bøker og tar telefoner siden alle de som vanligvis styrer og ordner her er på ferie. Naturligvis er folk på stranda i dette været og ikke på museum. Ergo, ganske stille her jeg sitter..
Tidligere i uken har vi vært to skravlehøner (Marthe og mæ) her i resepsjonen, men i dag er det bare meg.

Kom til å tenke på at jeg kan jo reklamere litt for den herlige utstillinga vi her her i sommer. Ray K. Metzker som han heter er fotografen og utstillingen er en retrospektiv over hans arbeider. Dvs. bilder fra 50-tallet til nå. Han er en herlig humoristisk godt voksen mann og det er spesielt en del av utstillinga jeg liker godt. Den heter "sand creatures" og er rett og slett snapshots av folk på stranda. Utrolig gøy å se folk i alle fasonger boltre seg til i sanden. Liggende i stillinger som enten er superkomfortable eller gir dem sol på steder man må jobbe ekstra hardt med. 

metzker19827121429256x256

Kjenner meg litt igjen fra min ferietur til Egypt der jeg kjempet imot skillene, samtidig som jeg for Guds skyld beholdt begge delene av bikinien på kroppen. I motsettning til de fleste gæmle damene der nede som overrasket med godt stekte bryst og en fantastisk utholdenhet i solsteika.

Kanskje setter jeg nu lys på denne situasjonen av den grunn av at jeg selv har intet alternativ enn å ta på mine bukser og en varm genser før jeg går på jobb.. (Aner ikke hvorfor jeg plutselig skrev som en gammel dame)

På mandag blir det gøy! Da skal jeg ta bilder av det fantastiske bandet "The Bluejays". Det blir sikkert skøy, de skal hente meg i tønsberg og bortføre meg til øvingstedet sitt I Andebu, der magien skal blomstre. Resultatet blir sikkert lagt ut her etterhvert.

Det er i grunnen det jeg har å skrive om at the moment..
 So long peeps.. Kanskje jeg ser noen av dere i bursdagsfeiring for min bror Henke D på laurdag?? Hope so.. 

2 kommentarer

Federico Vincenso

05.jul.2008 kl.14:20

Fotokunst! Aaaa!
Godt å høre at du koser deg på jobben, det er tross alt det viktigste.
Hvor er resten av bildene fra Egypt da?!

ChristineWendelBLOGG

05.jul.2008 kl.15:52

Ha ha.. Det er ganske trivelig her. Forventer et besøk av en fremadstormende fotograf herr Høgestøl i løpet av sommeren..

Resten av bildene er på vei, bare det at det tar litt tid med min slitne macbook og photoshop cs (Legg merke til det fraværende 3-tallet etter)

Skriv en ny kommentar

hits