Egyptblogg:)

Ja, da har Therese og jeg overlevd to uker i Egypt. Det har vært mye smatting og plystring etter oss på gata og ikke bare av barfolk som vil ha oss inn for å kjøpe drinker, suvenirselgere som vil prakke på oss alt fra shisha til parfymer, egyptere på stranda som ikke tar nei for et nei, men også ekle securitasser uten jobbmoral. Det hele er ganske merkelig! Hva vil de oppnå egentlig?

Hver gang vi skulle krysse hovedgata for å tusle ned til stranda stoppa kanskje hundre(!!) taxier selv om vi ikke på langt nær har signalisert det. Luksusproblem egentlig..

Ellers har vi blitt kjent med et par hyggelig partyjenter som er norske. Håndklegutta ved poolen, altmuligmann Totti, massør Tarek, strandklegg Coco, Hennatatovører Muhammed og Muhammed. Alle heter forøvrig det!

Det var helt sykt varmt der. Og da mener jeg heftig varmt! Vi må faktisk flykte opp på hotellrommet for litt avkjølende aircondition en gang i mellom. Da vi var i Kairo på pyramidetur var det bare 43 grader. Guiden syntes vi var litt slappe og sa at vaneligvis var det mellom47 og 53 grader.. huff.. Sykt å være inne i en pyramide forresten, det er vel den eneste gangen jeg har tenkt at det hadde vært allright å vært dverg. Måtte krabbe ned en smal, klam, mørk korridor nærmest og så opp igjen. Endte tilslutt opp i et kammer. Der var det en grav. Ganske klaustrofobisk og heftig svett opplevelse.

Jeg hadde et snev av soleksem og ble tilbudt sprøyte på apoteket. (No way Hosê om jeg gjør det!!) Og Therese ble heftig solbrent på ryggen etter en dag med snorkling i Tiran. Fikk litt panikk av snorkling i korallrevet. Har muligens bittelitt angst for fisk også.. (legges til noia-lista) Selv om fisken er fargerik er det noe skummelt med det pustende revet bare meter under meg.. Huff!

Ellers har vi vugget avgårde i ørkenen på kameler. Sett solnegangen på et fjell (som jeg holdt på å falle ned fra da jeg skulle reise meg litt for fort.)

Deilig å være hjemme igjen da. 2 uker føltes ganske lenge, men vi har kost oss masse.. Har i grunnen ikke slappa så mye av på en lang stund. Og det var i grunnen derfor jeg dro på ferie også.. Og nå har jeg flytta inn i ny leilighet med Lasse og den er fiin.. Blir nok en innflyttningsfest etter hvert ja..

Vi bloggast! ☺

Her er noen få bilder, flere kommer..
For som Vegard sier, ingen blogg uten bilder! :)

mg3813mg3810mg3764mg3748mg3679mg3956

5 kommentarer

Afrodite

30.jun.2008 kl.15:01

Hva skulle man gjort uten aircondition?

Jannicke

30.jun.2008 kl.18:16

Ahh! Egypt! Savner Egypt! Hvor i Egypt var dere? Bortsett fra pyramidetur til Kairo;)

Frederico Vincenzo

01.jul.2008 kl.20:04

Høres morrosomt ut, og lykke til i ny leilighet!
Vi får finne på noe før vi sprer oss rundt omrking i verden (og skal du på slottsfjell? Hint hint!)

Hanne

04.jul.2008 kl.00:59

Oi,det hørtes spennende og varmt ut.
Men litt sært å se for se deg som dverg...ganske bra du ikke er det i grunn. Ganse søt, men litt rar + at jeg ikke er så glad i dverger.
Jeg tror norske jenter generellt er populære i utlandet...jeg traff på en kelner i Paris som mente at jeg skulle gjøre som broren min og gå i bar overkropp. Som kanskje er noe snålt, særlig på en ute resturant. Så varmt var det nå ikke.
Men nå er jeg sliten, og har nettopp kommet hjem fra Frankrike.
Au revoir!

Vegard

08.jul.2008 kl.16:25

Yeah!!! høres ut som en fantastisk digg tur med mye artige opplevelser!

Skriv en ny kommentar

hits