Portfolio innlevering..

Jepp, hepp..

Da er det over. Portfolioen er levert. Oh my God! Jeg har sett meg blind og kvalm på mine egne arbeider. Etter å ha redigert mange bilder om igjen fra begynnelsen av året, har jeg skjønt at jeg har lært mye.. Skulle gjerne gjort masse oppgaver en gang til og bedre, men det er nok ikke mulig for denne gang.. 

Hadde nødpass til klokka tre i natt, og når jeg endelig fikk lagt meg drømte jeg om bildene. Hardt å stå opp ass.. Heldigvis har jeg Lasse som er supersnill å lager kaffe til meg på morgenen.. I trained him well.. he he.. Men digg å bli ferdig!! 
Nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Neste prosjekt blir å få ut hjemmesiden min på nett. Marius har designet den nydelig og føler at den passer meg veldig bra. 

Oppi all portfoliostress har Lena, Jannicke og meg stæsja opp Madde og tatt noen motebilder.. Veldig artig. Location var togstasjonen og stakkars lille Madde måtte skifte opp til flere ganger til tilfeldig forbipasserende pendlere sin glede og overraskelse.

cw3485cw3460cw3425cw3422cw3395cw33662cw3352cw3311cw33202

Det er så trist at det snart er over. Har fått så mange gode venner og ikke minst kjærste i løpet av året. Mange flykter jo Tønsberg nå som alt er over, men forhåpentligvis blir noen igjen.. Nå ble jeg sentimental så det får være nok for denne gang. 

Yeah!!  

Én kommentar

Jannicke

02.jun.2008 kl.11:58

Kjempefin portfolie, veldig "deg", om du skjønner. Jeg likte den kjempegodt. Du er så flink!!

Skriv en ny kommentar

hits