Eventyrpolitiet!

Fredag igjen og jeg tror sjelden jeg har hatt så store problemer med å stå opp på morran som i dag. Stakkars Lasse, han måtte dra meg etter seg til skolen. Ikke kan jeg skylde på at jeg var på heidundrandes konsert på Maskinisken i går heller.. Selv om det var planen. Vi kom ikke inn for alle nerdene som var der klokka åtte allerede fyllte opp kvota. Isjjj..

Men det gjorde ikke noe at vi ikke kom oss på konsert. Jannicke, Lena, Lasse, Mikael og jeg hadde sær humor og øl så kvelden var redda. Stemninga stod i taket da vi fant på norsk-film-aktig navn som vi skal begynne å kalle hverandre i dagligtalen. Proppen (evt Prippen eller Pruppen) er Lena. Mikael ble Jokke, etterhvert Jokkepus av en eller annen merkelig grunn. Lasse ble Sneipen. (selv om han ikke røyker, det er på en måte det som er greia. Stump den sneipen du også liksom.) Jeg ble Tjorven. Hurra! Christine er den lille tykke... IGJEN!! Og Jannicke ble Valentina! Heldige lille frøken fjomp. Og vi må ikke glemme Grem.. Han ble den klassiske Påsan! :)

Etterhvert stakk Jannicke. Veldig forståelig siden hun har eksamen i dag tidlig. Og Lena begynte å fortelle eventyr.. Basert på hukommelsen. Det ble litt frem og tilbake med fakta i historien så det var ikke annet å gjøre enn å lage et eventyrpoliti. Vi arresterte henne flere enn en gang, for eksempel da hun ikke visste hva som skjedde etter at Smørbukk hadde laget dattersodd av dattera til Trollet, og da hun ikke visste hva som skjedde med gresset til kjerringa mot strømmen. Ble det klippet eller slått?? Ellers kan jeg nevne at hun ikke endte et eneste eventyr med snipp snapp snute. Og ble veldig morsk i stemmen hvis vi tulla for mye.. Lasse var den eneste som roet seg heeeelt ned og lyttet spent på alt. 

Eventyrpolitet lever fortsatt og er på vakt om noe skulle bli fortalt. De er pirkete, men Lena bestod prøven! Hun får herved lov til å fortelle hva hun vil med eventyrstemmen sin fra nå av.. :)

Én kommentar

Lena

23.mai.2008 kl.14:39

Det var en gang ei lita jente som satt å gråt. Hvorfor gråter du? spurte de som gikk forbi.
*furt

Sneipen fikk stjerne i boka. Tjorven og Jokkepus må lære seg at det ikke blir hyggelig når de forstyrrer alle de andre i gruppen,
neste gang må de holde seg på matten sin når det er eventyrstund.. Lapp med hjem!

Skriv en ny kommentar

hits