Thor and Vegard: Models in the shoe!

cw1881cw1878cw1868cw1856cw1842

Jepp hepp..
Da kommer det litt tekst til disse bildene..

Nattpass på skolen i natt. Har jobba en del på Preus i det siste så føler jeg må sitte litt i ro og mak å redigere. Så nå har vi akkurat overrekt underskrift fra autoritære Kjetil om at vi får jobbe på avdeling foto i hele natt om vi vil. Det var helt greit sa mannen, men det var strengt forbudt å holde døra oppe når ingen var ute. Grunnen var nemlig at han hadde lett etter ei katte i bygningen i flere timer her om dagen... eller skal vi kanskje si natta..

stakkars.. 

På fredag var Lena og meg selv en tur i byen for å låne litt klær. Så hadde vi en mini make-over på Vegard og en litt større make-over på Thor! Gøy med rettetang!!! (selv om jeg uheldigvis klarte å svi av en bit på høyre øret til Vegard! Hadde nesten glemt hele episoden til Vegard konfronterte meg med det i stad. Han viste meg også et litt avstumpet sårt parti av øret.) Beklager! Jeg er deg evig ydmyk og lei for den ulykke det må føre med seg for deg i fremtiden. Godt det ikke var øyet siden det tross alt er det du trenger i jobben.. hmm.. får ting i perpektiv her føler jeg nå.. 

Ellers kan jeg nevne at jeg lærte (les: prøvde å lære bort) Mikael og Lena kunsten i å strikke. Hurra, pyntet litt på den gæmle regla om å hente prinsessa og alt det der.. Detalkjer detaljer tenkte jeg, og plutselig ble regla til: 
-inn i slottet
-hent prinsessa
-dra med deg prinsessa ut
-dytt av den gamle (røya)
= tata.. 

Mikael fikset dette med glans og var et naturtalent med det nyinnkjøpte sommergarnet sitt. lena derimot synes regla mi var dum og tviholdt på en gammel dårlig strikketeknikk hun hadde dratt med seg fra barneårene. Det hele endte med at BenteBeautiful overtok lærerrollen og mot alle odds..... wait for it... wait for it... Lena har fullført sin fantastiske rosa kortholder. (Eller attføringsgarn som man også kan kalle det)

Må også legge inn noen bilder fra lydinnspilling. En stund siden sist nå.. Lasse sin semesteroppgave, med låtskriver og vokalist Henrik Hasfjord, Ingeborg Rudland Næss på cello og Siri Einen på fiolin. Fiiine sangen kan høres på Lasse sin blogg: lasseolsen.blogg.no

cw2213cw2297cw2367cw2344cw2328cw2321cw2307cw2274cw2221cw2306cw2215cw2235

2 kommentarer

Fredrik Høgestøl

14.mai.2008 kl.19:58

Helt rått.. Men hvem er surferboi ved siden av Vegard?

Mikael

15.mai.2008 kl.09:22

:D

Skriv en ny kommentar

hits