Fritidsblogg..

Nå har jeg tusen ting å gjøre. Har tilogmed skrevet en "liten" liste over alt som burde være gjort før jeg fordyper meg inn i en ny tilværelse som heter Semesteroppgave. Denne lista har små firkanter på siden som jeg skal krysse av når de er gjort. Hmmm.. Har ikke kryssa av så mange enda. I stedet har jeg gått igjennom alle bildene, sletta det som kan slettes... og jaggu har det ikke dukket opp noen glemte skatter fra blandt annet div joggebuksefester og lignende..

Et av de beste bildene er fra en random onsdag da Lena og jeg var muligens overstadig hyperaktive. Det måtte jo gå ut over noen og offeret var Marius Melk. Han satt der i mørket og fikset på Happyplace designet. Da ble dette fantastiske bildet tatt.
mg70411101

Ellers var det kanskje noen som merket at Fredrik, Kjetil og meg selv flakset rundt på skolen her forrige uke, med blitz, softbox og verre tenkes kan. Vi var på viktig oppdrag fra Lars ("Dere har 24 timer!!" sa han) og oppdraget var å ta bilder av utvalgte elever fra alle klassene . Disse bildene skal brukes som reklame for skolen i objektet sin (kaller modellene objekter i dette tilfelle siden de rett og slett blir brukt..) lokale avis. Så da får vi håpe at alle har rent mel i posen og er godt likt der de kommer fra. Ellers kan jo dette få katastrofale følger for både skolen og eleven siden vi oppgir all informasjon om begge svart på hvitt. Her er bildene: Vakre er de!!

vmtvedtmerethevmplenandreahenriettevmpettersenmarenlietvnygrdelitvlandechristinamediedesignskarpsgrazynamediedesignbrtenhildemarielydolsenelassefotowendelborgchristinefotonilsenlenaserigstad3ddesignrudijo3ddesignhusbysteinar3ddesignbjordalleifolavskjerven3ddesignarnesenkinafoss3danimasjonengebretsennicolai

Selger ikke disse snacksne modellene skoleplasser som hakka møkk så skjønner jeg ingen ting!

Lite referat fra dagen i dag: Hassim, Fredriko Hagestol og Roger den milde er i Dyreparken. Motivet for å dra var å fange eksotiske bilder av dyr. Men de har antakelig bare tatt med seg et par engangskameraer og kjøper opp bildene som automatisk blir tatt idet man svinser ned tømmerrenna.
Lena er busy busy med makover photoshoot.
Vegard er busy busy med tusen fine bilder å redigere, samt et dusin vm jenter som stadig er innom å sjekker om han gjør det han skal. (dvs redigere bildene deres.)
Bente Beautiful har knipsa en 6mnd gammel baby i dag og det rykket til i sidemann Trine sine eggstokker.
Thor er i sin egen verden, håper det er musikk han hører på og ikke hypnose-cd.
Lydklassen er i Oslo. På nrk. Ohhhh.. så kule liksom..
CC laget goooood pytt i panne til meg uten skinke! Hun er min yndlingskantinedame! Sa det til henne men hun bare avfeide komplimentet med at det ikke var nok konkurrenter. CC- jeg har sliti ut mang en kantinedame og du er den beste. Take my word for it!

Chris har bursdag i dag! Hurra for han! :)
Peace out, over and out! (in the sko!)

4 kommentarer

Vegard

24.apr.2008 kl.16:00

Dårlig med kommentarer både her og på bloggen min om dagen azz!! men jeg synes bildene dere tok av folka på skolen ble meget bra! fint lyssatt. Bildet av Mr. Melk var... hmmm... interessant..
you are
such a good blügger!

Hanne

25.apr.2008 kl.09:43

Props for the ice rocker!
Bildene til avisene ble riktig så lekre om jeg får si det selv, Christine Watskeburt!
Bildet av Melk er virkelig et snapshot også... han ser nesten ut som at noen har fått han til å vaske et bur.

Og ja, enig Christine, CC er verdens beste kantinedame!

OVER OG UT
jobengtersjef

CC

27.apr.2008 kl.11:51

Tusen takk:)

Men hva gjør man ikke for skolens helt egne "gossipgirl":)
Ble så glad når det var en helt ny når jeg kom inn idag, passe sliten etter å ha vært jordmor på bakfyllan igår og jeg som aldri
drikker!!!
Full uppdatering kommer til frokost i morra:))

Fredrik Høgestøl

27.apr.2008 kl.19:01

Godt at noen holder bloggetradisjonen oppe, er nok mange som leser selv om de ikke kommenterer... Spesielt viktig med tanke på at vi er ferdige på skolen snart (snufs) og da er det greit å ha et sted hvor en man kommunnissere!

Skriv en ny kommentar

hits