PressBLOGG

Nå kjenner jeg jaggu presset.. Takler det ikke!! Fikser det ikke...!! Whæææ...

..joda, tulla bare. Er det noe jeg takler så er det press. I hvertfall får det gjelder bloggings. Har fått min egen bloggmotivator. Nemlig kjære CC. Hver gang hun nevner at det er lenge siden jeg har blogget, har jeg ikke annet å gjøre enn å sett meg ved kåmpjutærn og gjøre netopp det til krampa tar meg..

Heldigvis har jeg en god grunn til å blogge i dag! Ryktene har antakeligvis gått rundt på skolen den siste tiden. Og ja, da er jeg personen til å bekrefte at JA ryktene er sanne! Og fantastiske!!! Gutta har tatt bandbilder og et forslag til CDcover er laget.

Hurra!! tenker du sikkert nå. Hvis coveret er laget må jo cden komme ut snart også. Det er ikke opp til meg, men jeg ber ikke til Gud hver kveld for ingen ting. Jeg krysser både fingre og bein og får antakeligvis ikke ro i sjelen før jeg sitter med cdcoveret i hånda og Gutta så høyt jeg kan over høytaleren.

Får å gi et lite referat fra selve photoshooten for dere som er fans, vil jeg beskrive det hele som magisk! Midt i vinterferien møttes vi alle ( og Lene:) ((forresten, Lasse ble plutselig superutilgjengelig pga mobiltrøbbel og det skapte masse misforståelser som feks et stk Lassaron ble sittende hjemme å se på animalplanet mens resten av gjengen var på Urban og prøvde klær. Lasse trodde bandet og fotografen hadde ditcha han, og vi trodde Lasse var too cool for school. Personlig trodde jeg at noe skummelt hadde skjedd med han og ble oppriktig bekymret.))

Anywayzz... Klær ble prøvd og lånt på Urban (Takk for det). Gutta ble kledd opp i lyseblå trange(!!!) jentejeans. Ellers må jeg si de har sterke meninger når det kommer til fashion. Alfredo ville på død og liv ha på orange jakke fra Amsterdam og Lasse en lilla singlet. Henke hadde ingen meninger og fikk derfor den lekreste jakka av dem alle. Lucky! :)

Resultatet ble fantastisk om jeg får si det selv. Har aldri jobbet med så proffe modeller som fra hver gang blitzen gikk av forandret pose uten instruksjon. En spesiell takk til Marius Melk som måtte trå til som assistent siden vinden holdt på å rykke med seg alt som var av utstyr denne dagen.

Gutta! I love you 4evah!

gutta6543gutta6603brightonguttaskyerhenke6902skyerlasse6902skyer6902forbiddencitygutta1takk6902gutta6553gutta6597

5 kommentarer

Alfredo

03.mar.2008 kl.16:33

hahahahaha
Rått cover:D

Henke

03.mar.2008 kl.17:05

klarer bare ikke å velge favorittbilde
kek

Vegard

03.mar.2008 kl.17:52

Nokut alf er uten tvil det beste bildet!!! fantastisk!

Grazyna

04.mar.2008 kl.16:11

Bra bilder...
Bra band!

Henke

04.mar.2008 kl.20:33

gayfredo castreto som han blir kalt i japan forøvrig

Skriv en ny kommentar

hits