Props for the icerocker!

It's about time for some serious bloggings again! (CC, takk for at du leser bloggen min og oppriktig spurte om det var lenge siden jeg hadde blogget sist. Det setter jeg veldig pris på og setter meg nå ned for å blogge.)

Dagens kantinesamtale dreide seg for det meste om døden. Etter å ha sett "The Doors" i går kveld var jeg muligens litt påvirket av det som virket som Jim Morrisons form for "smalltalk", nemlig DØDEN.
I den anledning ble det foretatt en spørreundersøkelse som jeg skal prøve å gjenskape med ord slik Lasse så fint legger den frem:

Se for deg at det kommer en fyr "Jihhaaad... whæhh whoooaa..hiiijayya%&/JHDgdsdb" (skjønner?) og holder en pistol rettet mot både Christine og Lasse på hver sin side. Hvem ville du kasta deg foran for å redde? Eller rettere sagt hvem ville du dødd for????

Interessant tenker du kanskje nå... Dette har jeg tenkt mye på og endelig har jeg muligheten til å offentliggjøre svaret mitt. Jeg oppfordrer derfor til at dere legger igjen kommentarer her på bloggen, jeg ber om at dere helst ikke er anonyme siden det da blir umulig for meg å vite hvem jeg skal si hei til og hvem jeg skal ignorere i kantina resten av skoleåret. Men for all del! Vær ærlig!

Legger også ut noen bilder fra forrige fredag da det var en gjeng fra Ungdommens Sceneskunstensemble her i studio. Tok bilder for de som de skal bruke til plakat og lignende til deres oppsettning av Bugsy Malone! Morro!

bugsy malone5243bugsy malone25284bugsy malone5334bugsy malone5202bugsy malone5358

5 kommentarer

Henke

15.feb.2008 kl.16:19

Tror nok jeg hadde kasta meg foran deg, for da hadde jeg vært en plass nermere toppen på lydproduksjon... Hva hadde livet vært uten lasse? ganske rolig tror jeg... og dessuten tror jeg mamma hadde blitt stolt av meg

Therese

15.feb.2008 kl.17:38

Sorry Lasse, du virker som en veldig hyggelig fyr, men måtte nok blitt Christine ja... :)

Marthe

17.feb.2008 kl.00:48

Ha ha.. Kunne man liksom ikke tatt med begge idet man hoppet forran for å redde, eller går ikke det ? :)

Lasse E. Olsen

19.feb.2008 kl.22:03

jeg hadde hoppa forann meg x10 lissom

Lena

20.feb.2008 kl.12:04

Er det denne bloggen jeg skulle kommentere? Jeg kan jo ikke leve uten deg Christine,. Da hadde jeg flyttet inn i hettegenseren min, med øl-hatt, og det eneste som hadde vært mulig å registrere var en stille sang "There`s a hero, if you look inside your heart.."
ps. Jeg vil ikke at du skal dø Lasse..
pps. Er det ikke lov å bruke "da" her heller Andreas?

Skriv en ny kommentar

hits