Born in the 80s!

En av de mange oppgavene vi har i februar er en Retro oppgave. Fantastisk! Vi skulle velge oss et tiår og prøve å ta bilder som er troverdig fra denne perioden. Jeg satset på the good old 80s og her er bildene:Ellers er det forferdelig stille her i dag. Lena er i Karasjok (I miss you!!! Whææææ), Vegard er å tar modellbilder, Fredrik er forsvunnet igjen, han dukker bare opp i festlige lag og ei på skulen nå om dagen. (Hva skjer????), hele lydklassen er i Oslo på klassetur! (Sukk!) Dette kan gå to veier for meg. Enten blir jeg gal av lengsel og løper mer hyperaktiv enn vanlig rundt. Eller så lukker jeg meg stille inn i hettegensern min med Damien Rice på øret og gråter en  skvett.. Bare tiden vil vise..

CC lager goooood mat i dag da! Hurra! (-Lena: Hysj unge, ikke no hurra! )

Én kommentar

Lena

12.feb.2008 kl.18:23

Hvordan mat?? Vårruller?! ..Det kan være det samme, siden det er løk i dem.. Djevelen smiler.Nooo, ikke hettegenser.! Jeg kan ane samme skjebne i min framtid.. jeg sang litt alene en stund i sted, men det var ikke det sammen med bare en leftover! Jeg stemmer for band-skjorte så fort som mulig..

Skriv en ny kommentar

Fotograf Christine Wendelborg

Fotograf Christine Wendelborg

25, Tønsberg

Bloggende frilans fotograf! Besøk gjerne min hjemmeside: http://wendelfoto.no http://www.flickr.com/photos/christinewendelborg/ Tønsberg/Vestfold Fotograf Christine Wendelborg har copyright på bilder på denne bloggen om ikke annet er opplyst. For bruk av bilder ta kontakt!

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits