Extr(K)IM kantine-makeover!

Mandag og visningsdag! Tok av da jeg og Vegard viste frem vårt stolte sideprosjekt. Kleshengere og diverse snacks vi har fotografert for Bjørn Haug as. Med soundtrack "The Rose" ble det suksess og alt for mange tok det alvorlig.

Da det nærmet seg lunch diskuterte plutselig Lena, Kjetil og meg selv den berømte "Mette-Marit knuten". Vet ikke helt hvorfor vi kom inn på dette, men Lena og jeg var i hvertfall enige om at vi dømmer folk som velger å knytte skjerfet sitt på denne måten.

Ute i kantina slår vi oss ned på lydbordet. Overraskende få lydfolk der i dag (Hmmm lurer på hvorfor, kanskje fordi jeg spiste kaviar...), men der satt Kim. Og hva er det vel vi spotter rundt halsen hans?? Jo, METTE-MARIT KNUTEN! Pain! Dette måtte gjøres noe med, gutten trengte desperat fashion emergency hjelp. (Også mulig jeg var litt påvirket av gårsdagen da jeg registrerte at han var bekledd joggebukse og blazer på samme tid.) Kim vridde av seg knuten, antakeligvis fordi Mikael slang i trynet på han at Mette-Marit knuten var såååååå 2004. Første steg av Kim sin makeover var et faktum.

Neste på lista var håret. Alle er vel enig om at det kritthvite englehåret trengte en liten flette i panluggen. Og etter forespørsel endte han opp med to musefletter. Dette var meget kledelig og vi fikk endelig sett øredobben han har hatt i venstre øret siden han var bitteliten i følge han selv.

Great success!!

CC tok bilde og jeg fikk etter mye om og men overtalt Kim til å utlevere han i denne bloggen. Takk!

dsc00027

I dag skal jeg forresten ta bilde for Lasse på innspilling av vokal på sangen hans. Sist gang ditcha han meg så nå turte han vel ikke annet.. Han har også fiksa så jeg får være fotograf på konsert på Dolby i kveld! Det blir coolt!

5 kommentarer

Bengt André

28.jan.2008 kl.22:30

hahahaha så søtt! ^^

Mikael

29.jan.2008 kl.09:48

Er det rart Kim tilfeldigvis er syk idag:P

ChristinewendelBLOGG

29.jan.2008 kl.15:59

Ha ha! Er han? Det er så barneskolen som det kan bli.. stakkars..

Kim Rueslåtten

30.jan.2008 kl.23:49

Tilfeldig og tilfeldig.. Jeg er blitt sikkerlig syk. (jeg så dette først nå) Håper jeg smittet deg på dette bildet. (Sjansen er liten siden jeg har fått betennelse i hals og ører, det smitter jo ikke) Men influensa smitter... Først i dag jeg begynne å komme til meg selv igjen. Jeg ser virkelig ut som en jente.. Uff og uff, kan glemme å sjekke noe mer jenter på denne skolen. Alt selvtillitt og all tiltrekninskraft er herved mistet.

Pelle og pondus

31.jan.2008 kl.11:07

Takk for bildet du la ut for oss. Vi har fått selskap av en kampfisk. Du kan gjerne fotografere den også om du vil.

Skriv en ny kommentar

hits