Lahore og rømmedressing..

Blogg, blogg, my darling blogg.
Nå er det en liten stund siden sist. Har ikke vært bloggnerd i helgen, men gjort mye skoleoppgaver. Og så fikk jeg besøk av min funky venninne Admaya! Good times!
kvikklunsj2788

I går malte vi (Wenche Wonderful, Lena og Trine) fotostudio. Det var gøy! Vi pumpa opp boomblasteren med Kim på lyd sin cdsamling. Eller det ble vel tilslutt bare litt Jackson siden alternativene var McMusic og samle cd fra året 2004. (Bra musikkår?) :) Bente Beautiful overrasket med heftige dancemoves og Lena kakket meg i hodet med malestativet. Hun sa at det ikke var med vilje, men kulen i hodet mitt forteller meg noe annet.

malejentene2889 copymalejentene2884malejentene2881 copymalejentene2878 copy

Etter skolen måtte Vegard og jeg ned å levere noen smykker vi hadde lånt for litt fototrening. Og plutselig var vi en stor gjeng på tur. Nico, Freddy, Vegard, Thor, Marius Melk og meg. Vi var innom fretex der vi traff en kul dame som var interessert i å prakke på Vegard en rød salsakjole. (btw, hun jobbet ikke der!)
Alle var sultne så det ble spleisingspizza på kong Sverre. Valget falt på en pizza med et merksnodig navn..

På vei hjem (dvs skolen) gikk vi innom Rimi. Da registrerte jeg at Thor svirret rundt bleiehyllene. Rakk heldigvis å dokumentere dette og legger selvfølgelig med bevis. Jeg satt også i et helikopter for morroskyld, men så fikk vi kjeft. Det var tydeligvis ikke lov å ta bilder på Rimi. Ops..

kong sverrelahore2912ulovlig helikopterturthor rapper bleierkong sverre2906marius melk2910

5 kommentarer

Marius Rundereim

15.jan.2008 kl.11:44

Haha, morosamt! Sjekk sveisen min da, surfebølge!!! :D

Denne profilen er slettet

15.jan.2008 kl.12:49

Takk takk, dette er jaggu takken for å være snill å låne bort cd mappen min. Vil bare legge til at 2004 var et veldig dårlig musikk år. Det var Absolute Music og ikke McMusic. Det var bare 2 album som var slik drit. (Minst 10 andre deg som var good shit)
Til mitt forsvar vil jeg bare si til dere og til min nye bestevenn ;) :
Jeg kjører mye bil, når jeg blir trøtt er slik fjortis musikk en virkelig oppkvikker, den gjør meg lattermild -for det er så utrolig dårlig. Det pumper sikkerlig. Dette gir meg igjen med adrenalin så jeg kommer meg hjem, syns det er noe dritt og sove bak rattet jeg da... Vil også nevne at ca 2 av sangene på hver plate er faktisk ikke så ille, det lager liv, ihvertfall på fylla, man blir litt glad full av slikt... (jeg vet det nok!, man kan ikke nekte for at dette er fengene dritt..!!) =)=)=)

Men MJJ skuffer aldri. Det ble jeg veldig glad for, ellers å stinker det av denne bloggen. USJ!!

Fredrik Høgestøl

16.jan.2008 kl.09:26

Så fint bilde av meg Christine, du er slik en flink fotograf!

Nico

16.jan.2008 kl.13:40

Viva-la-Hore!
den var godis

Vegard

17.jan.2008 kl.11:07

yay for lahora og for tangodama på fretex! morosann!

Skriv en ny kommentar

hits