Bobilnytt og andre hezter!

I går gjorde Vegard og jeg en snasen jobb for Bjørn. Vi har tidligere hatt den ære av å fotografere 60 kleshengere og jammen lå det ikke flere interessante objekter å ventet på å bli avfotografert denne uken også. Kan jo nevne små kleshengerklypeaktigeting, klesstativ, speil og sokkesalgkurver. Dette er en utfordring og vi blir mestere på å dypetse.

partytimeinthastudiohappyhappyhappygoodtimes4evahyeahgoodtimeshappyyeahgoodtimeshappyhappyhappy

Poenget er at det er alltid artig å samarbeide i studio. Må nok være noe i lufta, alt kan skje liksom. Gleder meg til vi får system i studioet, snart er det knagger og skap hvor vi kan legge tinga.. Kanskje ikke alt på mystisk vis blir skadet lenger..

Er godt i gang med oppgaveplanlegging. På lørdag skal jeg ta bilder av Finn Roger sin kamerat som er nydelig dekorert med tatoveringer og pierceinger. Gleder meg skikkelig for det kommer til å bli skikkelig tøffe bilder! Har forresten lånt masse tatoveringsblader av Lasse, tenkte jeg skulle skaffe litt informasjon og ideer om fenomenet tattis. Det var artig selv om de fleste bildene var av enten pin-up jenter med røde lepper eller halvslappe, gæmle mannerumper som prøvde å skjule sine edlere deler i merkelige poseringer. Lærerikt!

Savner Lena. Synes det er dårlig gjort at hun er i Skien midt i uka. Sviker!

3 kommentarer

Nicod

10.jan.2008 kl.16:35

Symbolikk: Kjetil er fanget inne i speilet.. speilverdenen er et symbol på den vonde skulderen til Kjetil.
Om litt er Kjetil forhåpentligvis ute av den slitsomme verdenen og tilbake foran grillen på Husøy mens han steker flintstek til Nico. Skål sier Kjetil! "SKÅL" sier alle menneskene som som liker å grille hos Kjetil.

Klemz

Fredrik Høgestøl

10.jan.2008 kl.19:10

Good work sister, nå gjenstår det bare å ta et par til så er vi(dere) helt ferdige!

Lasse E. Olsen

10.jan.2008 kl.20:57

er alltid deilig å studere en tatovering og plutselig se kroppsdeler du ikke trengte å se

Skriv en ny kommentar

hits