Skolestart! Yeah!

Digg at skolen har starta igjen, det var jaggu på tide for nå er jeg lei av å daffe rundt.
Var utrolig koselig å se alle igjen, var muligens litt hyper i dag, og jeg skjønner at det kan være en smule irriterende, men men..
Det lå et ark med seks oppgaver klar på pulten min til morgen i dag. Nice!

Ellers kommer jeg ikke unna en liten bloggings om Riga. Som jeg reklamerte sist visste jeg ikke mye om stedet før jeg dro... og jeg er nesten like blank nå.
En veldig syk venninne måtte pleies og derfor måtte vi tre andre tvinge frem vår mest omsorgsfulle side. Noen klarer det bedre enn andre. Ingeborg var fantatisk, men hun har jo et hjerte av gull. Christine og meg (min andre venninne heter det samme som meg bare for å klargjøre at jeg ikke snakker om meg selv i tredjeperson.) tok det muligens litt mer easy. Jeg kan takle å snakke engelsk meg latviere som ikke forstår det fnugg og sånne praktiske ting, men merker at jeg ikke er så god på dulledelen.

Måtte på et tidspunkt ringe et engelsktalende sykehus. Skummelt! Forberedte en liten introduksjon på sparket og ingenting kunne stoppe meg, helt til etter en stund en latvisk dame svarte "anglaise njet... njet hospitale!"

Ellers må jeg si det er evig kaldt i Riga. Skjønte etterhvert hvorfor folk gikk i kroppsdekkende pels, og da mener jeg fra topp til tå. I motsetning til meg selv som sverget til gode gæmle converse med ullvangsokker, dongeriskjørt og høstjakke. Dette var jeg forberedt på, not so much!

Er i grunnen ikke så mye mer å utbrodere. Alle barn så ut som dverger fordi de var pakket inn til det ugjennkjennelige. Det satte jeg ikke så veldig stor pris på i grunnen. Et par mennesker på gaten stoppet meg å spurte på latvisk om veien. Det vil av en eller annen merkelig grunn bety at jeg så relativt innfødt ut. Dette er jeg usikker på om jeg skal ta som et kompliment eller ikke.. Tanker om dette mottas med takk!

Nå skal jeg hjem å spise. Men ikke godis. Nyttårforsett: Ikke søtsaker! Lykke til Christine! (Huff, nå snakket jeg om meg selv i tredjeperson. Hater det, høres så stakkarslig ut. Men det er et annet tema å blogge om en annen gang.)

Under kan det nytes fantastisk kjipe bilder fra Riga. En tur som absolutt ikke gikk etter planen. Men når jeg tenker meg om så hadde jeg i grunnen ingen plan uansett.

riga_2282riga_2286

5 kommentarer

Nikolai Helmers

08.jan.2008 kl.19:05

Ja, var veldig kjekt å komme igang med skole igjen nå.

Hehe, fin reseskildring fra Riga^^ Virka heftig moro

Therese

08.jan.2008 kl.22:40

Hei! Godt å høre at du har kommet deg tilbake til gamlelandet, men så synd at det ikke var en helt velykket tur da, må få detaljene seinere :) Men godt å høre at noen er gla for å være tilbake på skolen, jeg derimot kunne godt takla en uke til med ferie eller to..hehe..

Ingeblogg

08.jan.2008 kl.23:31

Haha, fantastisk utvalg av bilder. Du er best! :D

Christine Wendelblogg

09.jan.2008 kl.09:11

Heftig moro var akkurat det det var Nikolai! Ha ha

Når det gjelder bildene så hadde jeg tenkt til å legge ut flere. Men den dumme bloggen nekta meg. Er egentlig enig at det ble et fantastisk utvalg. Beskriver alt liksom!

Christine

17.jan.2008 kl.22:20

Ja det var nå hvertfall beskrivende bilder, sier ikke mer :)

Skriv en ny kommentar

hits