Happy new year Miss Sophie! Cheerioooo..

Da er plutselig 2007 over!

For ett år siden bodde jeg i England der man knasker fish n chips fra morra til kveld og man drikker pints istedet for vann for ikke å snakke om der man går på byen iført (alle årstider!!) i singletter og KORTE skjørt også kalt belter selv om valpefettet henger over kanten. Nå tenker du sikker: Why oh why flyttet hun hjem??

Jeg har alltid vært bestemt på å bo andre steder enn Norge. Men etter to år i frityrhimmelen, tassende på vegg til vegg tepper og vært vitne til alt for mange tenner som på en eller annen merkelig måte aldri sitter rett i munnen på dette folkeslaget, fant jeg ut at Norge er bra! Hadde det jo veldig bra der også, med enormt kule venner som jeg savner veldig mye nå.. men jeg fant vel ut på denne tiden i fjor at jeg hadde fått det jeg kunne ut av UK.

Så jeg fullførte mitt første år på uni (editorial photography) og det gikk veldig bra. Jeg lærte blandt annet at alt er kunst og man kan gjøre hva man vil bare man kan forsvare det med ord. Oh yeah.. Mye bull der i gården ja.. Lærte også at det er utrolig nervepirrende å holde foredrag om fotohistorie på et annet språk enn morsmålet foran erkebritiske snobbestudenter. Men også at det er gøy å være i mørkerom, både sort-hvitt og farge. Det er der magien skjer! Sa goodbye til bestis Tess og grekeren Konstantinos Diakatos som jeg bodde med og satte meg på Ryanairs rute Stansted-Torp for siste gang på en lang stund. Felte noen tårer for at jeg ikke skulle gjøre byen utrygg med verdens kuleste nordlending Mette lenger, og heller ikke servere poshe medisinstudenter sin "sunne" lunch sammen med polakkene mine Iza og Kris.. Og hvordan skulle jeg klare meg uten Tess? Men vips.. så bodde jeg hjemme i Norge!

Nå høres det vel nesten ut som jeg ikke hadde noe mål og mening med å flytte hjem, men i februar fikk jeg fikset meg et intervju på Idefagskolen for der ville jeg gå!

Har ikke angret et sekund på at jeg begynte på Idefag! Har fått supergode venner og lært masse mer foto. Mest teknikk, men det er perfekt for det var akkurat det jeg manglet i England. Hadde vel strengt tatt ikke trengt å fikse meg leilighet med bruttern og Jannicke for jeg er mer på skolen enn hjemme.. Gleder meg sinnykt til neste halvår og er veldig lei meg for at dette bare er ettårig. Men man får gjøre det beste ut av det! Begynner å få litt abstinenser nå, savner skolen og jeg vet at jeg ikke er den eneste. Det er jo ikke helt normalt er det vel? Sjelden å høre noen gleder seg til ferien er over. Men sånn er det..

Godt nyttår!
 You all look like my Barbies! :)

Brighton juni06 092

3 kommentarer

bente

01.jan.2008 kl.19:54

Gleder meg til å se deg igjen! og gleder meg til å begynne på skolen igjen! Ønsker deg et kjempe nytt år med mye latter (savner den ). klem

Christine Wendelblogg

01.jan.2008 kl.21:38

Godt nyttår Bente! Gleder meg til deg og alle de andre personlighetene dine igjen også.. Julen har vært laaang:)

JannickeKannicke

07.jan.2008 kl.21:49

Jeg LER. Høyt og lenge. Føler meg helt enig...Særlig med beltene og tennene. Og: "SHUT YOUR FACE, OR I WILL GIVE YOU A SMACK!!"

Skriv en ny kommentar

hits