Falleralleraaa...

Hei og hå..

Har vært dårlig på å blogge i jula. Grunnen er enkel, for mye av alt jeg nevner her: søvn, mat, drikke, Heroes og sikkert mye annet. Skal jo ikke klage, dette har vært den slækkeste jula jeg har hatt på mange år. Det er digg!

Julaften dro jeg og mine små søsken på gamlisbesøk til tantene og onkelen til fatter'n. Det var hyggelig, Onkel Rolf er en artig skrue som alltid har en tørr vits på lager. De to tantene slet litt mer med helsa, eller dvs de fortalte mer om det. Vel hjemme var det bare å pøse på med aquevit, kalkun og brun saus før kjolen ble for slakk. Spiste så mye at jeg fortsatt er mett egentlig. (det har forøvrig ikke stoppet meg i å kontinuerlig fylle på med diverse kaker og godis).

I går var det julejazzen. 2. året jeg er med på herligheten. Alltid gøy å feste med familien og hele Horten. Traff tilogmed CC. Det var et gledelig møte som jeg heldigvis fikk fanget med mitt lånte kamera for kvelden. Startet med et heftig jentevors hos Therese. Vi endte alle opp med krøllete hår, noe jeg kan tenke meg at Lasse var misunnelig på. (Hadde vært perfekt vors for deg:) Da vi kom til Jazzen var det rai rai fra start til slutt. Jeg fant Are (stemoren min sin halvbror) Are er gal!! Vi brukte mye av kvelden på å følge etter random folk, og plutselig endte vi som selvutnevnte dovakter. Artig! Ellers ble det mye ustø dansing av det swingaktige slaget. Var ikke tvil om hvem som ble snurret mest rundt den kvelden. En gammel mann ville også danse, jeg gav han en sjangs, men det var den dårligste føringa jeg har vært borti... så jeg stakk.
Fantastiske bilder føler med:
JULEJAZZ 07 025JULEJAZZ 07 028JULEJAZZ 07 042JULEJAZZ 07 021JULEJAZZ 07 011

Nachrommet med kul trompet av Matias Eik endte plutselig med salsadansing med en hiphopper og mer skravling om Idefagskolen med Klaus. Hyggelig!

Tror Therese synes jeg flaksa litt vel mye.. for det gjorde jeg. Faktisk ganske imponert over min egen utholdenhet i røde høye hæler. Jeg har skills. Og denne gangen vet jeg at jeg ikke danset på stoler. Det er en god følelse!

Ellers savner jeg egentlig skolen litt. Folk og fe. You guys... :) Håper alle har en finfin jul!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits