Lenket fast med håndjern! God jul!

lenket_2038

Siste skoledag før jul. Litt trist at det er ferie selv om det skal bli digg å sove leeeenge på morran. Skulle inn til byen for å hente noen bilder og rett før vi skulle gå fant Vegard og Christian ut at de skulle lenke meg fast til stolen min med både armer og bein. Håndjern var for anledningen lånt av Baloo som ikke var til stede. I det Christian klikker på meg fotlenka finner de ut at det ikke finnes nøkkel til denne. SMART! Fikk litt panikk i det kvarteret jeg var låst fast. Henrik prøvde å dirke den opp men hadde ikke skills. Heldigvis er Finn Roger en liten luring og har tydeligvis dirka opp mange håndjern før... vips var jeg friiiii! :)

Så var det fest! Og for en fest. Vi var vel færre folk enn noengang på fest i Thorvald Bergsvei, men jeg vil påstå vi aldri har laga så mye lyd! Rai rai! Skikkelig koselig var det! :) Kvelden høydepunkter var Lasse med fiiine krøller. Ble seendes ut som en blanding av en 70tallsgutt og Kitty i That 70s show! ha ha ha.. Chris fikk også krøller, men han busta det til ganske kjapt. Hmmm..
Nico hadde en konge Ace Ventura parodi og Lena sin Tess fortalte at hun besvimer på enda merkeligere steder enn meg. Ha ha.. herlig! Min Tess kom også innom! Genialt at hun er tilbake i Norge!
God jul!
juleferie_2094juleferie_2091juleferie_2076juleferie_2075juleferie_2046juleferie_2044juleferie_2043juleferie_2039

3 kommentarer

Vegard Giskehaug

20.des.2007 kl.12:17

Mohahahaha! great fun!

Nico

20.des.2007 kl.12:24

hah.. det var litt underholdene å se deg sitte der. Deppa og lenka fast i stolen:) slemt men sant!

Finn Roger to the rescue

Therese

21.des.2007 kl.12:01

Min første blogg kommentar, endelig :)
Godt å se deg igjen også snuppa, og utrolig vittig å høre om alle de rare tingene som skjer på idefagskolen, virker som en kul gjeng..hehe

Skriv en ny kommentar

hits