Fainting for Manson!

I går var det konsert! Whohoo.. Som blogget tidligere hadde vi et imageproblem i innspurten til den store begivenheten  da Alex satt å perlet nenonplastikkarmbånd. Disse ble forøvrig plutselig et vennskapsbånd for Lena, Alex og meg. Kom til Lena, spretta et par øl og prøvde å ta på svart neglelakk siden Lena ikke syntes jeg så rocka nok ut. Det gikk dårlig, Alex satt å var morsom hele tiden så fant raskt ut at latterkrampe og neglakk ikke går så godt sammen.

Thor kom omsider, rakk ikke mye styling på den kroppen før vi måtte stikke, men en god krøllete hanekam ble i boks.
Løp til toget og rakk det såvidt. Fikk telefon av Lasse som hadde observert oss på vei. Det må ha vært et artig syn. Olsenbanden on the run.

Togturen var interessant. Vi drakk øl i smug og Alex hikka mye. Lena skulle absolutt på do i det vi kjørte inn på OsloS, men heldigvis trakk hun seg i siste sekund.

Rakk akkurat Turboneger og det var konge! Tok meg selv i å russedanse litt med den ene armen opp hoppende sammen med resten av det stående publikummet. Så var det eeeevig lang ventetid. Det takla jeg dårlig. En CC baguett holder ikke energien oppe hele dagen og dessuten hadde jeg glemt å drikke vann.. Ops..
Det endte som det ofte gjør for denne jenta, jeg besvimte. Noen vil kanskje påstå at det var visse boybandaktige tendenser som slo til og grunnen til at jeg besvimte var rett og slett fordi jeg visste at Manson var bare noen meter unna. Pytt pyt svarer jeg.. det får være opp til andre å avgjøre. Alle emokidsa glana i hvertfall stygt på meg da Alex slepte meg inn på rødekors-bakrommet. Da har man sett det også.. nyttig.

Manson var konge. Han har syk sminke og kult band. Spilte alle sangene jeg håpa på og noen jeg aldri har hørt før. Da var det bare å late som om man kunne tekstene ut og inn, men bare ikke gadd å synge med akkurat da! Smooth!

Etter konserten var vi slitne og sultne. Stod i megakø på 7eleven og rakk akkurat toget igjen. Løp om mulig enda styggere enn på vei til. Satt i midten av to vogner, på trappa nesten hele veien fordi toget var stappfullt av Emosjonelle, svartkledde tenåringer fra Vestfold. Vi gled selvfølgelig rett inn i mengden og fikk mange venner 4life denne turen... NOT!

Det var hardt å stå opp i dag, særlig fordi det er trist å tenke på at det ikke skal være skole på nesten 3 uker.

tog

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits