Sketsjemorro..

Lena sier alt er bedre med en liten sketsj vedsiden av. Da tenker hun på historier. Muligens historier på blogg. Eline mener hun ikke hadde et liv før blogg. Det tror jeg ikke noe på, men brikkene faller i hvertfall på plass etter å ha blitt introdusert til blogging.

Så... kjære blogg!

I dag måtte jeg gå alene til skolen. Henke er i Risør fordi han var så fyllesyk. Heldigvis ble jeg plukket opp av Eline og Jannicke sånn ca halveis. Til tross for hårfargen min som er brun fikk jeg haik! Inger Lise fortalte nemlig på morgen i dag at da hun var blond ble hun oftere plukket opp på veien til skolen. Det kan jo veldig fort misforstås.Når jeg tenker meg om har jeg jo faktisk på hvit lue i dag, så mulig det hjalp på..

Ellers savner jeg Fredrik ganske mye. Ingen er like positive som han hver gang jeg sier kaffe. Unntatt Finn Roger som drikker mer kaffe enn moren min! Det er mye!!! Tror han muligens har en egen deal med CC for har ikke observert at han har betalt for seg.

Satt i kantina og jaggu kom ikke Chris og gav meg en lang skuldermassasje. Han er snill mot meg! Oppfordrer også andre til å gjøre det samme når som helst. Kan hende jeg kan gi terningkast etterhvert. ( Håper det trigger konkurranseinstinket til mange)

Har gjort mye skole i dag også. Vi skrev ferdig manus til skuespillet og det blir morsomt. Jeg skal være fæl, men det faller meg overraskende naturlig. Filmene har jeg ikke sett for Roger var plutselig borte, og siden han skal være programleder også fikk vi ikke øvd særlig mye mer. Finn Roger har laget sang og den blir perfekt! Bra jobba. Jannicke har skrevet manuset så alle fikk en kopi hver og Inger Lise har fryst mye i dag. Stakkars! Ellers har i også lært at de gamle damene der hun kommer fra kan se på sjøen om det blir storm eller finvær. Fasinerende!

Har vært inne å mobba Nico og Andreas litt fordi de sjekka smårips på Cruise i helga. Jeg er skuffet, men de vokser det vel fra seg med åra. Får vi håpe!


Bloggast soon kjære kjære blogg!

Én kommentar

Alex Sander

17.des.2007 kl.16:04

Ja. Synes vi skal starte fellesaksjonen mot Cruise jeg. Er du med?

Skriv en ny kommentar

hits