Busszzzzz

Hva skjer med at med en gang man setter seg på bussen starter en kamp mellom deg selv og øyelokkene dine. Jeg setter på musikk på ipod'en og uansett om den er hard eller noe av det mer melankolske softe slaget så sovner jeg. Har opplevd mange "sovne på bussen, snorke i det jeg våkner i ett rykk" flauser på bussen mellom sørlandet og vestfold. Har tross alt pendlet jevnlig denne strekningen i 10(!!!!) år.

Den største bussflausa har jeg riktignok ikke stått for selv, men jeg var vitne til dette og det var nesten like flaut! Sitter ved midten av bussen. Rett ved der de pleide å tilby te, kaffe og vestlandslefse, som merkelignok er samme sted hvor doen er plassert. Herlig. Anyways.. Ei jente er modig nok til å bevege seg inn på doen. Bussen kjører i normalt tempo, men plutselig tar den en brå sving. Dojenta var antakeligvis enormt blond og hadde ikke klart å finne ut hvordan man låser dodøra og ja.... Den smeller opp! Der sitter hun med buksa på anklene og sprutrød i trynet! Og døra.... den blir åpen... lenge!! Jeg følte for å le, men min empati for andre var sterkere. Kikket heller ut av vinduet og lata som jeg ikke hadde merket noe annerledes. Dette er da helt vanlig.. hmmm..
Tilslutt smalt døra igjen og jenta ble der inne leeeeeenge før hun turte å komme ut. Stakkars! Får litt angst av å tenke på historien.. Hun sliter sikkert fortsatt med traumer! Ja ja.. hvis du leser dette jenta, så håper jeg du har kommet over det. Det er helt normalt at slikt kan skje og det har sikkert skjedd maaaaange andre også.... NOT!


Er nå tilbake i Vestfold og det er hyggelig. Gleder meg til prosjekt i morra og samtidig gruer jeg meg mer og mer til onsdag. Får vel forestille meg at alle i salen er jenta fra bussen. Da går det nok bra tenker jeg.

P.S. Har forresten chilla'n i jacuzzi i dag og på fredag. LÆÆÆÆÆX! Livet er herlig i Risæ!

7 kommentarer

Lasse E. Olsen

16.des.2007 kl.22:00

Må være syyykt flaut.

du kunne ta ett bilde da. fint minne

Fotograf Fredrik Høgestøl

16.des.2007 kl.22:13

Hadde nok invitert jenta som så på meg ned til toalettet for en runde... Nei, hva er det jeg sier, for mye vin her!

Flaut!

Christine Wendelblogg

16.des.2007 kl.22:22

Grusomt. Tenk så vittig å tatt bilde da.. "Sitt helt stille, se i kamera" Nei fy!

Fredrik! Du blir alkis av å være i Spanien! Bekymret for deg!

Redusert Nico

16.des.2007 kl.22:32

Det der hadde tatt kaka om jeg hadde sett det... hadde ikke hatt sjans til å holde meg. Hadde måtte løpt to the back of the bus og le ned i et møkkete buss sete. Slemt men sant

Alex Sander

17.des.2007 kl.01:55

Bussturer er jo inngangs døren til spennende eventyr. Tørr ikke tenke på hvor mange sånn "bråvåkne av snork" episoder jeg har hatt :P Og jeg er dævla flink til å snorke da kan man si.. (Forbanna gener!!!)

Må si jeg missunner hvor populær du har blitt her altså! Mulig det er fordi du faktisk skriver interessant :P Men men! Julen nærmer seg, så må skrive brev til nissen! God natt

eline

17.des.2007 kl.13:08

hahahahahaha

chassum

17.des.2007 kl.13:14

Morsom historie det der. Hadde nesten vært kult og ta en tur på trebåtfestivalen til neste år. Litt særegen slæng på hjembyen din. Risæ!?!

Skriv en ny kommentar

hits