Risæ... ai æm bækk!

Da har jeg kommet meg til Risør. Dro i går etter skolen, Henke og jeg traff Stian på veien og fant ut at vi kunne ta samme buss til Fokserød. Stian hadde med fin koffert. Hang veldig lenge på Shell for å holde varmen i kroppen mens vi ventet på en forsinka buss. Det er ikke det samme som å henge på Esso.

I går skulle min nydelig søster på juleball! Gosh, hun var fiiin! Hun ble tilogmed kåret den gjeve prisen "Årets Prinsesse". Kunne ikke vært mer stolt søster! :) Legger med vilje ikke ut noen bilder her pga visse personer som ferierer i Spania for øyeblikket ikke skal la fantasien løpe løpsk eller planlegge fremtidlig giftemål. Huff!

Fikk ikke oppdatert hva jeg gjorde på skolen i går, og det var vel igrunnen ikke så mye å skryte av heller. Drakk umenneskelige mengder kaffe. Gikk randomly rundt med kamera. Knipsa litt på gruppemøtet. Kikka på filmene som Roger drev å klippet. Angret på at jeg har lovet Nico å ikke mobbe han om lightsticks igjen... Damn! Lo høyt i kantina av mye, mest da Kim fortalte om jenta som tok feil av han og moren sin. Men også mye da Chris kom vandrene i julenissedrakt 12-14 år. Lættis for å bruke et fjortisuttrykk! Johnny likte bildene jeg tok av innspillingen til Lasse og Pål! Det varmet i hjertet:) Savnet CC! Hvor var du på fredag! Huff..

gruppe1_1914

I dag har jeg faktisk handlet julegaver! I Risør!!! Ha ha.. Det føltes godt!
Kjørte brodern til en venn i stad. Visste ikke at han hadde venner, men er godt mulig han bare fant det på fordi det hørtes for patetisk ut at han skulle henge på video'n med G2 i hele kveld. Ja ja..

peace out for nå. Kan godt hende jeg plutselig blogger igjen. Er ikke så innmari mye å finne på her i Risør.

Glemte å si at jeg hører på Zeromancer på ipod'en min at the moment. Fin musikk!

5 kommentarer

Fotograf Fredrik Høgestøl

16.des.2007 kl.00:07

Mja, fin blogg, men føler at du trenger mer kaffe for å skrive "coherent". Gratulerer stolte lillesøster!

PS: Gjett hvem som ble "Årets Prins"?!
Give pix pliex!

Lasse E. Olsen

16.des.2007 kl.09:49

Shell is the enemy

Redusert Nico

16.des.2007 kl.14:20

Det var en heftig pris å få på juleball:) ...fikk aldri den jeg:/ kan ikke skjønne hvorfor.
For the record: Han nico-venneløs du snakker om ble i går henta av en venn med samme navn(bare med K) for så å dra til Christina. Så møtte jeg Andreas ute på byn senere. Så jeg har hvertfall 3 venner!

Jannicke

17.des.2007 kl.13:27

Meeeget konsentrerte alle sammen på det bildet...

Christine Wendelblogg

17.des.2007 kl.13:37

Ja, det er jo blodig alvor dette! Vi leker ikke skuespillere liksom.

Skriv en ny kommentar

hits