Paparazzi for lydproduksjon

I går var nesten som en hvilken som helst dag på skolen. Jeg var fast inventar på lyd. (Skal snart bli med på oppropet de har på ettermiddagen også.) Forskjellen var vel at jeg faktisk ble bedt om å ta bilder denne gangen. Lasse og Pål skulle spille inn "I'll be home for Christmas" live med tre musikere. De var veldig flinke alle sammen og jeg var veldig stolt av min flinke venninne Ingeborg som spiller cello. Dette er garantert bedre enn Josh Groban sin versjon og min nye julefavorittsang! :)
Lasse og Pål var proffe lydprodusenter og jeg prøvde å være så lite i veien som mulig. Skjedde en liten "ulykke der jeg løp inne i studio og knipsa mens de øvde. Plutselig tok de visst opp og da kunne man høre en blitz i ny og ne. Hadde det bare vært rytmisk. He he.. Lasse ble utrolig sint på meg så nå snakker vi ikke sammen lenger. Han er skummel!

lyd_1800lyd_1786lyd_1796lyd_1806-2lyd_1817

Flere bilder og ikke minst den nydelige sangen kan sees og høres på lasseolsen.blogg.no

Én kommentar

Fotograf Fredrik Høgestøl

14.des.2007 kl.10:51

Stilige bilder, og sangen ble jo nydelig!

Skriv en ny kommentar

Christine Wendelblogg

Christine Wendelblogg

24, Risør

Fotograf som skal ta over verden med mitt Canon 40D kamera og geniale bilder.. Liker å fremstille alle jeg tar bilder av som rockestjerner. Rock og roll fiskeboll.

Kategorier

Arkiv

hits