"Denne julen er det bare deg..og meg!"

Innholdsrik dag! Vi var alle entusiastiske da vi møtte opp på morrakvisten. Kostymer og alt var i orden. Jannicke og jeg hadde et lite rollebytte, men tror muligens vi passer bedre i de nye rollene begge to.

Ble litt forsinka siden elevrådet og rektor bare ignorerte vår pliktoppfyllende booking av auditoriet, men ved lunchtider kunne ingen ting stoppe oss.

Begynt å grue meg litt til onsdag. Spesielt da Finn Roger viste frem kostymet han hadde investert 225 kr i. Mon tro om det blir verdt det. Håper i alle fall folk ler! Ellers blir det utrolig pinlig på våre vegne. Har fått Lasse til å love å le, høyt om ingen andre gjør det. Kanskje folk oppfører seg som sauer og tar etter han.

Hvis folk har observert meg i overdreven sminke og leopardjakke i dag, så er det altså ikke min personlige stil som har nådd nye høyder, men rett og slett ett kostyme. Kan jo være enkelte som er i tvil.

Lena blogget om meg i dag! Det setter jeg stor pris på! Hun er en liten snusmumrikk med glimt i øyet. Synes alle som leser dette skal ta seg en tur på Handysize i kveld. (hun skal jobbe til 12 i natt) Og gi henne en klem!

Love you all! Peace out!

blogg2_1724blogg2_1738blogg2_1732Nisse_1770

4 kommentarer

Vegard

13.des.2007 kl.15:04

haha! lekre bilder, og nais kostyme christine! men btw ingen tror på at du ikke pleier å gå med sånne klær til vanlig! we know you like it..
mohahah, fred ut..

Alex Sander

13.des.2007 kl.16:29

Haha! Gleder meg til å se dette nå :P Heit kostyme ja Christine :P Ser ikke ut som om Jannicke likte lusekatte no spesiellt? :P

Henke Dynamite

13.des.2007 kl.21:40

nice nice, er det jakka til Lene eller?
Lasse skal le høyt ja, det kommer han til uansett, går ikke ann å stoppe den kjeften...
Tror det her kommer til å bli temmelig sykt

Nico

14.des.2007 kl.09:42

ja-a du det må jeg si;P Blir snasne greier dette altså! Den leopard kåpa di christine.. Om du i tillegg bruker mordvåpenet fra traileren vår har du fullt sett! "Collect the whole set"

stå på! vi vil alle le=)

Skriv en ny kommentar

hits