Lutefisk

Etter skolen i dag ble jeg hentet av min kjære pappa og kjørt til verdens navle: Skoppum. Skulle tjene en slant penger siden jeg jo er en "lut"fattig student, ved å vaske i huset hans. Pappa hadde planer for mat etter slitet, LUTEFISK. Vet ikke om det er normalt i de norske hjem å kaste seg over lutefisk en alminnelig onsdag kveld. Men det er jo tross alt desember. Er nysgjerrig av natur og kunne jo ikke la vær å teste ut litt luta fisk. Men det er tydeligvis mer komplisert enn som så. Man spiser nemlig ikke bare dette uten å drikke aquevit og juleøl ved siden av!!!

Bare 4(!!!) dager etter heisa-idefagjulebordet finner jeg meg selv i en skål med min entusiastiske far. Glasset er fylt med aquevit! Denne gangen drikker jeg i det minste ikke for å skylle ned en haug svisker. (Gikk sport i det på julebordet) Og for å glede pappa og hans sans for tradisjoner heller jeg nedpå. Skal ikke mer enn et par slurker før jeg kjenner det i knærne. Tror jeg dropper å dra på skolen i kveld ja.. Lettere hyperaktiv og ganske mett forklarer jeg pappa og Lene, min kjære "stemor" om vårt nye prosjekt. Lene finner frem kostymer og jeg er forberedt til morgendagen.

Lutefisk smaker forresten ingen ting. Lukter kanskje litt, men de som ikke liker lutefisk bare juger. Man kan ikke like noe som ikke har smak. Rar fisk! Rar tradisjon.

Hilser også til Lena! Har jo ikke hengt med deg i dag! Blir for dumt vettu.. Men kanskje bra for alle andre at vi ikke havnet på gruppe! Kan du si hyperaktiv kombinasjon!

2 kommentarer

Henke Dynamite

12.des.2007 kl.22:10

fy faen drikker dere i dag oxo, nå snakker jeg selvsagt om pappa og deg, dere er syke asso
alkoholisert familie... lurer på hvordan julaften skal bli for min del?
rock on sister

Lena

13.des.2007 kl.13:10

Hilser tilbake. Det er trist her inne uten deg. Hvem sa hyperaktiv?!

Skriv en ny kommentar

hits