Blogging for Santa! Juleprosjekt..

Hei kjære blogg!

Ny dag, nye blogg-muligheter. Forsov meg i dag så det startet ikke akkurat veldig bra, men rakk å komme meg på skolen i grevens tid likevel. Igjen ble vi samlet i auditoriet og jaggu var jeg ikke heldig å havne på den første gruppa på det nye prosjektet. Stemningen var spent og alle var nervøse da Finn Roger trakk julekortet fra hatten. Jeg fikk sjokk da jeg så kortet, det var masse dverger med nisseluer. Jeg har dvergangst!

blogg_1685

Klarte å komme over det da vi i "pbl" prosessen avklarte at det ikke var dverger, men rett og slett mange smånisser på tunet til en gammal kjærring. Idemyldringen tok på et tidspunkt av, da det ene syke forslaget etter det andre ble lagt på bordet. Vi endte tilslutt med å bli veldig enige og klarte utrolig nok å komme opp med en slagplan for prosjektet. Det blir så bra! Begynner innspilling i morgen til deler av prosjektet.. Vil jo ikke røpe for mye på dette tidspunktet. Vi er uansett en knall gruppe med masse talenter utenom det vi driver med på skolen. Mye gitarspilling blandt gutta (mest sannsynlig er det gitarhero de skryter på seg), Jack skrøt på seg at han kan jodle(!!!!) og Inger Lise var flink til å dra kroppsedeler ut av ledd og rødme noe vi muligens kan få stor bruk for i dette prosjektet.

Her er bilder fra "PBL"en vår i dag. På bildet ser alle relativt rolige ut, men i virkeligheten var alle både høyt og lavt!
blogg_1678

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christine Wendelblogg

Christine Wendelblogg

24, Risør

Fotograf som skal ta over verden med mitt Canon 40D kamera og geniale bilder.. Liker å fremstille alle jeg tar bilder av som rockestjerner. Rock og roll fiskeboll.

Kategorier

Arkiv

hits